İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü!

ads ads ads ads
20/06/2022

ads
İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü!

Şarkıcı İbrahim Tatlıses bir küskün bir barışık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses, hakkında şaşırtıcı ifadeler kullandı. Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir süredir oğlu Ahmet Tatlıses ile arası açık olan İbrahim Tatlıses dün sosyal medya hesabından ‘Baba candır babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır.’ mesajını paylaştı.

Eski eşine ve oğluna sitem eden Tatlıses canlı yayında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. İbrahim Tatlıses şu ifadeleri kullandı, “45 senedir ayrılmışım 45 senedir maaş ödüyorum.

Bir maaş ödemesem şirketi karıştırıyorlar. Oğluna yedi dükkân verdim, hepsini batırmış neyin helalliği. Benim hiçbir evladım mağdur olmamıştır, hiçbir evladımı mağdur etmedim. Ben hiçbir kadını mağdur etmem Perihan Savaş da olmak üzere.

Ben Adalet hanımdan 45 senedir ayrıyım bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o 7 tane dükkân verdim. En güzel dükkanları batırdı, istediği her yeri verdim. Benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım.

Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım, para kazanmaya başladım yine başladılar… Canıma yetti artık. Sağlığımla mı uğraşayım onlarla mı, uğraşayım ne yapayım artık. Merhamet edin bana biraz…

Hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Bir tek en büyüğü hariç… Bir insana yedi dükkân verirsin yedisi de batar mı?

Onun ismini bile duymak istemiyorum. Bodrum’dan çıktım geliyorum bana çok ağır laflar etti. Onları şimdi söylemeyeceğim. Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanete uğradım ihanete. Ben vuruldum, direk şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor?

Neden benim ellerim kasılıyor, ‘hep içime atıyorum’ diye. Adalet Hanım senin bende ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim oturuyorsun.

“EVİME DOMUZ YAĞI SÜRMÜŞLER”

Bodrum’daki evime domuz yağı sürmüşler… Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Şu an o kişi ile ayrıyım. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şu an aramız açık ama ben evleneceğim bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım.

Ona her şey feda olsun, o benim sol yanım. Kimse yanımda yokken o benim yanımdaydı. Bu kişi Gülçin Karakaya’dır. Aramızdaki yaş farkı hiç önemli değil, çocuklarım evlenmemi istemiyor ‘para gitmesin’ diye. Ben zamanı gelince paramı ne yapacağımı biliyorum. hepsini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağım. Lütfen beni kadın düşmanı göstermeyin.

Ahmet bana geldi yalvardı, ‘baba beni gel bu kadından kurtar’ dedi. Şu an evli olduğu kadın için sonra gitti barıştı.

20/06/2022 21:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü!
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.