Advertisement

Advertisement

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
23/06/2026

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, Güvenlik Kuvvetlerinde ve kamuda çalışanlarla ilgili iki yasa tasarısını görüştü.

Cumhuriyet Meclisinden verilen bilgiye göre, UBP Milletvekili Sunat Atun başkanlığında toplanan komite  “Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ile “Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı ele aldı. Tasarıların görüşmesine bir sonraki toplantıda devam edileceği açıklandı.

Başbakanlık, Maliye Bakanlığı, Kamu Yönetimi ve İnsan Kaynakları Başkanlığı, Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ve Kıbrıs Türk Kamu Çalışanları Sendikası'ndan (KAMU-SEN) yetkililer de toplantıya katılarak tasarılarla ilgili görüş belirtti.

Komite toplantısına, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Filiz Besim, UBP milletvekilleri Ahmet Savaşan, Fırtına Karanfil, Meclis Başkan Yardımcısı CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe, CTP milletvekilleri Devrim Barçın, Erkut Şahali, Asım Akansoy ve Doğuş Derya ile Bağımsız Milletvekili Jale Refik Rogers katıldı. 

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

Çavuşoğlu: Okul Sporlarına Yapılan Yatırımlar Meyvesini Veriyor

HK KIBRIS

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Meclis’te yaptığı konuşmada okul sporlarına yönelik yatırımları anlatarak, ulaşım, beslenme ve spor ekipmanı desteklerinin artırıldığını, Türkiye’de elde edilen derecelerin bu yatırımların karşılığını gösterdiğini söyledi. Çavuşoğlu, spor altyapısındaki eksikliklerin farkında olduklarını ancak çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.