İlk parti PS4'lerin bazıları arızalı çıktı

ads ads ads ads
17/11/2013
HK

ads
İlk parti PS4'lerin bazıları arızalı çıktı

Sony PlayStation 4 yeni nesil bir konsoldan beklenen her şeyi fazlasıyla sunuyor. İnceleme şansı bulduğumuz konsol, çoğu eleştirmen gibi bizim de beğenimizi kazandı. Ancak PS4'ü çıktığı gibi satın alan bazı kişiler, konsollarının arızalı olduğunu söylüyor.

Arızalı PS4 sahipleri çoğunlukla Sony forumları ve Amazon aracılığı ile seslerini duyurmaya çalışıyor. Söz konusu şanssız PS4 kullanıcılarının büyük bir bölümü konsollarının TV’ye video gönderemediğini ve/veya sürekli yanıp sönen mavi ışık problemi yaşadıklarını belirtiyor.

AMAZON'DA İNCELENDİ

Amazon’daki PS4 incelemelerinin 373 tanesi konsolu yalnızca bir yıldıza layık görürken, 630 tanesi beş yıldız yani tam puan verdi. Bu ikisinin arasındaki değerlendirmeler ise yok denecek kadar az.

Amazon’a yazan Julian Woodrum, diğer şanssızlar ile aynı sorundan müzdarip. Woodrum, PS4'ün sürekli yanıp sönen mavi ışığının bir türlü beyaza dönmediğini ve bu nedenle ne ses ne de görüntü olduğunu yazdı.

Sony konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu an için hatalı olan sistemlerin toplam PS4 sayısının yalnızca yüzde 4 olduğunu ve büyük resimde yeni konsola yapılan geri dönüşlerden memnun olduklarını belirtti. Sony hata raporlarını yakından takip ettiklerini ve sorunlu konsolların istisna olduklarını söyledi. 

17/11/2013 14:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sony, PlayStation 4
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.