İlk Ralli Ertelendi

ads ads ads ads
20/02/2014

ads
İlk Ralli Ertelendi

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) 2014 sezonunda gerçekleştirmeyi planladığı takvim üzerinde güncelleme yaptı ve ilk ralliyi bir hafta ileriye aldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve KKTC Motosiklet kurumu’nun ortak yapacakları uluslararası süper moto yarışı ile ayni tarihe gelen KKTC 2014 Ralli sezonu açılış yarışı, KKTOK Yönetim kurulu kararı ile 1 hafta ileriye alındı.

KKTOK Ralli Komitesi başkanı Tigin kişmir erteleme kararı ile ilgili olarak: “Türkiye Motosiklet Federasyonu ve KKTC Motosiklet Kurumu’nun ortak yapacakları, Uluslararası Süper Moto yarışı, rallinin tarihiyle aynı gün olmasından dolayı motor sporlarına katkı koyabilmek adına ve motosiklet kulübüne yapacakları faaliyette yardımcı olabilmek adına yapacağımız 2014 sezonunun ilk yarışının bir hafta erteleme kararı aldık.” Dedi.

Kişmir, sezonun ilk rallisinin 22-23 Mart 2014 tarihinde, lefkoşa bölgesinde yapılacağını söyledi. 1.5 katsayılık yarışın yaklaşık 110 kilometre özel etaptan oluşacağını sözlerine ekleyen Kişmir, yeni etaplar kullanacaklarını ve etaplardan birtanesinin 27 kilometre uzunluğunda olacağını söyledi. damalibayrak.net

20/02/2014 13:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kktc, ralli, ertelendi, kıbrıs, haber
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.