İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi, KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Tuncalı’yı Ziyaret Etti

KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı, İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Başkanı Ertuğrul Mehmet ve beraberindeki heyeti kabul etti

ads ads ads ads
16/07/2020

ads
İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi, KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Tuncalı’yı Ziyaret Etti

Temsilcilikten yapılan açıklamaya göre, 1 Mart tarihinde genel kurul yapan konseyin başkan ve yönetim kurulu üyeleri pandemi dolayısıyla daha önce yapamadıkları ziyareti bugün gerçekleştirdi.

Ertuğrul Mehmet, ziyaret amaçlarının; yeni yönetim olarak şu ana kadar yaptıkları ve yapacakları çalışmaları, Tuncalı ile paylaşmak ve 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı tebrik etmek olduğunu ifade etti.

Büyükelçi Tuncalı da, konseyin İngiltere Kıbrıs Türk toplumu için önemine vurgu yaptı.

Toplumda farklı kurumlarda çalışmış başkan Ertuğrul Mehmet yanında yeni yönetimin genç ve aktif üyelerden oluşmasının konseye enerji getirdiğini söyleyen Tuncalı, son 4 aylık zorlu Covid-19 sürecinde temsilcilikle birlikte yaptıkları birçok çalışmada bunu gözlemlediklerini ifade etti.

Tuncalı, önümüzdeki günlerde Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutlayacak olmanın mutluluğu ve gururu ile yakın bir işbirliği içerisinde ülke ve toplum için gayret ve çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

16/07/2020 16:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi, KKTC LONDRA TEMSİLCİSİ,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.