İngiltere'yi karıştıran röportaj sonrası Kraliyet'ten ilk açıklama

ads ads ads ads
09/03/2021

ads
İngiltere'yi karıştıran röportaj sonrası Kraliyet'ten ilk açıklama

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Prens Harry ve Meghan'ın gündemde bomba etkisi yaratan röportajının ardından sessizliğini bozdu. Kraliçe adına yapılan açıklamada, "Tüm Kraliyet Ailesi, Harry ve Meghan'ın son birkaç yılının nasıl zorlu geçtiğini tüm boyutlarıyla öğrenmekten üzüntü duyuyor" ifadesi yer aldı.

Buckingham Sarayı'ndan gelen açıklama, dünya medyasında ciddi yankı uyandırdı. Kraliçe adına yapılan açıklamada, Prens Harry ve Düşes Meghan'ın Oprah Winfrey'ye verdiği röportajda bahsettikleri ırkçılık meselesinin kaygı verici olduğu belirtildi.

Kraliyet'in dünyanın gündemine bomba gibi düşen röportaja bu ilk cevabında, "ırkçılık meselesinin ciddiye alındığı ve Aile tarafından özel olarak üzerinde durulacağı" vurgulandı.

İngiltereyi karıştıran röportaj sonrası Kraliyetten ilk açıklama

Buckingham Sarayı'nın açıklamasında, "Meghan ve Archie'nin her zaman çok sevilen aile üyeleri olacağı" belirtildi.

BEBEĞİN TEN RENGİ ÜZERİNDEN IRKÇILIK!

Meghan Markle, ABD'li ünlü röportajcı Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda, bebekleri Archie'nin daha doğmadan ırkçılığa uğradığını söylemişti. Meghan, "Kraliyet ailesi üyeleri Harry'ye, bebeğin koyu tenli olmasından ne kadar endişe ettiklerini söylediler" demişti.

Sussex Düşesi Meghan, "Hayatımı sona erdirmenin herkes için daha iyi olacağını düşünüyordum. Eğer bunu söylemeseydim yapacağımı da biliyordum. Artık daha fazla yaşamak istemiyordum" ifadelerini kullanmıştı.

09/03/2021 20:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ingiltere, Kraliyet, Kraliçe Elizabeth, haberkibris
MANŞETLER

HK İNGİLTERE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.