Instagram gönderilerine GIF’lerle yanıt verebileceksiniz

Şirket başkanı Adam Mosseri, Meta CEO’su Mark Zuckerberg ile yaptığı son Instagram Kanal sohbetinde özelliğin eklendiğini duyurdu.

ads ads ads ads
19/05/2023

ads
Instagram gönderilerine GIF’lerle yanıt verebileceksiniz

Mosseri patronuna “Bu özellik biraz gecikti ama bugün yorumlarda GIF’leri kullanıma sunuyoruz” dedi. Bu özellik, beklediğiniz gibi, Giphy’den bir GIF ile bir gönderiye veya başka birinin söylediği bir şeye yorum yapmanıza olanak tanıyacak. Bu özellik Giphy ile aynı şekilde çalışacak.

Mosseri, Instagram’ın Reels üzerinde şarkı sözleri özelliğini de test ettiğini söyledi. Özellik, Meta’nın 2021’de kullanıma sunulan otomatik altyazı etiketi üzerine inşa edilmiş gibi görünüyor. Mosseri’nin paylaştığı ekran görüntüsüne bakılırsa, arayüzün altındaki bir zaman çizelgesi, kullanıcının altyazıları düzgün bir şekilde senkronize etmesini sağlayacak.

Bu özellik ile, sonunda bir gönderiye GIF ile yorum yapabilirsiniz. Belki de bu gelişmeler, sosyal medya devinin sonunda özel bir iPad uygulaması yapmaya başlayacağı anlamına geliyor. Uygulama son dönemlerde fazlasıyla güncelleme sundu ve güncellemeler gelmeye devam edecek.

Söz konusu güncellemeler ile birlikte şirket gelişmiş bir uygulama deneyimi sunmayı hedefliyor. Sosyal medya uygulamaları arasında en çok TikTok öne çıktığı için Instagram da bu kapsamda çalışmalarını geliştiriyor desek yanlış olmaz.

19/05/2023 09:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Instagram, gönderileri, GIF
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.