iOS 12 Hazır; İndirin!

Apple, merakla beklenen iOS 12'yi indirmeye sundu. Bilmeniz gerekenler, haberimizde...

ads ads ads ads
17/09/2018

ads
iOS 12 Hazır; İndirin!

Apple, uzunca bir süredir devam eden Beta test aşamasının ardından, biraz önce iOS 12'nin final sürümünü resmi olarak indirmeye sundu. Güncellemeye ulaşmak için yapmanız gereken, iPhone ya da iPad'inizden Ayarlar - Genel - Yazılımgüncelleme yolunu takip etmek. Ancak hatırlatmakta yarar var; bir süre için Apple sunucularında yoğunluk yaşanacağından indirmeniz biraz zor olabilir.

ARKit 2 ile birlikte gelecek olan iOS 12, bu sayede artırılmış gerçeklik konusunda önemli bir güncelleme olmayı başarıyor. Siri'de de önemli geliştirmeler söz konusu. Örneğin akıllı bir kombiye sahipseniz, Siri'ye "Ev çok soğuk" demeniz yeterli oluyor; Siri, sizin için kombiyi açıyor.

Daha önce de dile getirdiğimiz ScreenTime uygulaması, artık iPhone ya da iPad'inizle ne kadar vakit geçirdiğinizi sizin için takip ediyor ve belirleyeceğiniz limitler dahilinde sizi uyarıyor.

Pek çok dahili Apple uygulamasında da irili ufaklı sayısız yenilik barındıran iOS 12, iPhone 5S ve üzeri iPhone modellerine, iPad Mini 2 ve üzeri iPad modellerine kurulabiliyor.

17/09/2018 21:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: iOS 12, apple
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.