iOS 12.2 Beta 3 güncellemesi geldi!

Apple, iOS 12.2 Beta 3 güncellemesini yayınladı. Peki bu güncelleme ile beraber Apple kullanıcılara ne gibi yenilikler sunuyor?

ads ads ads ads
20/02/2019

ads
iOS 12.2 Beta 3 güncellemesi geldi!

Apple, Beta Tester rozetine sahip kullanıcılarına özel olarak iOS 12.2 Beta 3 güncellemesini yayınladı. Peki bu güncelleme ile beraber Apple kullanıcılara ne gibi yenilikler sunuyor? 2.2'nin yayınlanması ile beraber sorunları beraberinde getiren Apple, anlaşılan aynı hataya ikinci kez düşme durumundan kaçınıyor gibi duruyor.

Sıkı bir denetim altında Beta kullanıcılarına sunulan güncelleme ile beraber bizleri birçok yenilik karşılıyor. Geçtiğimiz güncelleme ile beraber kullanıcıların beğenisine yeni emojiler sunulmuştu. Peki

12.2 Beta 3 ile beraber neler değişiyor?

Söz konusu bu güncellemede de, FaceTime hatası sonucunda devredışı bırakılan Grup FaceTime özelliğinin yeniden etkinleştirildiğini görmekteyiz. Ayrıca, yeni güncellemeyle yeni hayvan animojileri de bizlerin beğenisini bekliyor olacak.

Apple'ın Home uygulamasıyla çalışan akıllı TV'lere destekler de 12.2 Beta 3 ile beraber kullanıcılara sunuldu. Bunun dışında Haritalar uygulamasına, hava durumu desteği, HTTPS kullanmayan siteler için uyarı bildirisi, ikon değişiklikleri ve Apple Cash'e yeni eklenen “Para Ekle” butonu gibi yenilikler 12.2 Beta 3 ile beraber gelen bir diğer yenilikler arasında.

Test süreci devam eden iOS 12.2'yi destekleyen cihazlar ise sırasıyla şu şekilde;

iPhone 5s

iPhone SE

iPhone 6/6 Plus

iPhone 6s/6s Plus

iPhone 7/7 Plus

iPhone 8/8 Plus

iPhone X

iPad Air

iPad Air 2

iPad Pro

iPad 9.7

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

iPod touch 6th

20/02/2019 17:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: iOS 12.2 Beta 3 güncellemesi geldi!, habe, r kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.