iOS 12'de H harfi hatası saç baş yolduruyor!

Geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan Apple'ın mobil cihazlarında kullandığı işletim sisteminin iOS 12'de rehberde H harfinin bulunmadığı ortaya çıktı

ads ads ads ads
20/09/2018

ads
iOS 12'de H harfi hatası saç baş yolduruyor!

Apple'ın mobil cihazlarında kullandığı işletim sistemi iOS 12 birçok kişi tarafından merakla bekleniyordu. Birkaç ay süren Beta aşamasından sonra 17 Eylül'de kullanımı sunulan işletim sisteminde ortaya çıkan bir hata kullanıcıların saçını başını yolduruyor.

iOS 12'de H harfi hatası saç baş yolduruyor!

Kısa süre önce kullanıma sunulan ve milyonlarca kişi tarafından cihazlarına yüklenen iOS 12'de rehber bölümünde H harfi bulunmuyor. Bu yüzden H harfi ile başlayan isimler hızlı erişim sağlayan alfabe sıralamasında görünmüyor. Ancak kişiler arasında ilerlediğinizde bu isimleir görebiliyorsunuz.

Hatanın sebebi bilinmiyor ve Apple bu konuda resmi bir açıklama da yapmadı. Ancak önümüzdeki günlerde yapılacak küçük bir güncelleme ile hatanın kapatılacağı da düşünülüyor. O güncelleme gelene kadar işletim sistemini kullananlar rehberde eliniz ile ilerleyerek H harfi ile başlayan isimleri görebilir.

20/09/2018 14:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: iOS 12’de H harfi hatası saç baş yolduruyor!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.