Iosif için 7 gün daha tutukluluk kararı verildi

ads ads ads ads
11/01/2019
HK

ads
Iosif için 7 gün daha tutukluluk kararı verildi

Güney Kıbrıs’ta adam öldürmeye teşebbüs ve uyuşturucu suçlarından aranan Iosif İosif’a KKTC’ye geçerek tutuklanmasının ardından bugün kendisine kaçmakta yardımcı olduğuna inanılan 2 zanlıyla birlikte mahkemeye çıkarıldı.

Iosif Iosif’in tutukluluk süresi 7 gün daha uzatılırken, zanlılar Cengiz Yakupoğulları ve Hüseyin İbrahim’in 3’er gün tutuklu kalmasına emir verildi.

BRT muhabirinin elde ettiği bilgiye göre polis ekiplerinin sürdürdüğü genişletilmiş operasyon sırasında zanlı Iosif’e Kuzey Kıbrıs’a geçmesine yardımcı olduğuna inanılan Cengiz Yakupoğluları ve Hüseyin İbrahim bu sabah polise teslim oldu.

3 zanlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan’ın huzuruna çıkarıldı.
Başlatılan tahkikatın salimen yürütülebilmesi için yargıç Iosif Iosif’in tutukluluk süresini 7 gün daha uzatırken, zanlı Cengiz Yakupoğulları ile Hüseyin İbrahim’in 3’er gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Güney Kıbrıs’ta adam öldürmeye teşebbüs ve tasarrufunda uyuşturucu bulundurmaktan aranan Zanlı Iosif Iosif, KKTC’ye kaçmasından 1 ay sonra, önceki gün Gazimağusa’da tasarrufunda 2 silah ve 100 adet mermi ile yakalanmıştı.

KAYNAK: BRTK

11/01/2019 14:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, kıbrıs, kıbrıshaber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.