iPhone 11 tasarımı görselleştirildi

ads ads ads ads
10/06/2019

ads
iPhone 11 tasarımı görselleştirildi

Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtması beklenen iPhone 11 modelinin render yani bilgisayar ortamında hazırlanan görüntüleri hazırlandı.

Apple markasının tutkunlarının merakla beklediği iPhone 11 ile ilgili sızıntı ve bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya çıkan bilgileri fiziksel hale getiren tasarımcı Ben Geskin, iPhone 11 ve iPhone 11 Max modellerinin gerçekçi görüntülerini bilgisayar ortamında hazırladı.

Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılardan yola çıkan Geskin, eldeki bu bilgileri ve detaylı şemaları bilgisayar ortamında gerçek telefon görüntülerine çevirdi. Hazırlanan görsellerde her iki modelde de 3 kamera olduğu görülüyor. Bu arada kameraların büyüklüklerinin benzer telefonlara göre daha iri olduğu da gözlerden kaçmıyor. Geskin tarafından hazırlanan bilgisayar görüntülerinde iPhone 11 ve iPhone 11 Max'in benzer ana kamera dizilimini kullandığını görüyoruz.

Elbette ortaya çıkan bu görüntülerin gerçek olmadığını belirtelim. Bugüne kadar sızan bilgiler ışığında hazırlanan bu tasarımların pek beğenilmediğini de hatırlatmak isteriz. Özellikle sosyal medyadaki kullanıcıların bu tasarımları hiç beğenmediğini söylemek isteriz.

10/06/2019 16:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: iPhone 11 tasarımı görselleştirildi, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.