iPhone 12'nin tanıtım tarihi belli oldu 

Apple, her yıl Eylül ayında tanıtımını yeni iPhone tanıtımı bu yıl corona virüs salgını nedeniyle ertelemişti. Apple, resmi internet sitesinden iPhone 12'nin tanıtım tarihini duyurdu.

ads ads ads ads
07/10/2020
NTV

ads
iPhone 12'nin tanıtım tarihi belli oldu 

 

Apple, teknoloji çevrelerinde 'iPhone 12' isminin verileceği iddia edilen yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. 

Apple daha önce yaptığı açıklamada gene Covid -19 tedbirleri sebebiyle hem üretim hem de teslimatta gecikmeler oluşabileceğini belirterek yeni telefonun biraz daha geç tanıtılabileceğinin ipucunu vermişti.

"MERHABA HIZ" İSMİYLE DUYURULDU

Hi, Speed yani Merhaba Hız ismiyle dağıtıma çıkan davetiye göre, yeni iPhone bu yıl 13 Ekim Salı günü beğeniye sunulacak.

ABD'de California eyaletinde Apple Park'ta düzenlenecek etkinlik Türkiye saati ile 20.00'da başlayacak. 

YENİ İPHONE 5G'Lİ OLACAK

Bu arada rakiplerine kıyasla 5G’de daha geriden gelen Apple, hali hazırda 5G’li telefonları piyasada olan Google, Motorola, Samsung, Huawei, LG ve diğerlerine katılmış olacak.

YENİ İPHONE RENK SEÇENEKLERİ

iPhone 12’nin dört farklı seçenekle çıkması beklenirken, kasasının tasarımında da Eylül’de tanıtılan iPad’lere benzemesi bekleniyor.

YENİ KULAKLIKLAR

CNET'te yer alan habere göre; etkinlikte yeni iPhone modeli ile birlikte yeni kablosuz kulaklıkların da tanıtılması bekleniyor.

07/10/2020 12:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.