İrem Derici'den olay yorum: Boy boy çocuklarımız olacak

Şarkıcı İrem Derici, '365 Days' adlı yapımın başrol oyuncusu Michele Morrone'nin Instagram hesabında dikkat çekici bir yorumda bulundu

ads ads ads ads
29/06/2020

ads
İrem Derici'den olay yorum: Boy boy çocuklarımız olacak

Karantina sürecini evinde geçiren ve bu süre zarfında son derece sıkılan şarkıcı İrem Derici, yaptığı paylaşımlarla kendisinden söz ettirmeyi bildi.

Düşüncelerini dobra bir şekilde ortaya koymaktan çekinmeyen ve çoğu zaman hakkında yapılan yorumlara da aldırmayan Derici bu defa oyuncu Michele Morrone’nin Instagram’dan yaptığı canlı yayına yazdığı notla gündeme geldi.

Ülkemizde de en çok izlenen filmler arasına giren ‘365 Days’ adlı erotik sahneler içeren yapımın yakışıklı başrol oyuncusundan etkilenen Derici, canlı yayının altına: “Aşkım maske tak geberme! Daha boy boy çocuklarımız olacak” yazdı.

İrem Derici, Instagram'dan kendisine yöneltilen 10 milyon liran olsa kaç günde nereye harcarsın?' sorusuna verdiği 'Don atlet koşarım. Eli yüzü düzgün bir ev alırım. Gerisiyle de yatırım yaparım. Bankaya koyarım. Onun faiziyle yaşardım. Ve bu işi bırakırdım. İnsanlar beni çok yordu çünkü.' yanıtıyla gündem olmuştu.

29/06/2020 12:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: irem derici,
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.