İşte karşınızda yeni Mercedes-Benz A-Class Sedan!

2019 model Mercedes-Benz A-Class Sedan görücüye çıktı. İşte ilk detaylar!

ads ads ads ads
25/07/2018

ads
İşte karşınızda yeni Mercedes-Benz A-Class Sedan!

Mercedes yeni model Mercedes-Benz A-Class Sedan'ı görücüye çıkardı. Mercedes-Benz aerodinamiklerine odaklanılan yeni A-Class Sedan için yeni görseller yayınladı.

A-Serisi, 0.22'lik bir sürtünme katsayısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni Sedan mevcut CLA-Class ile aynı sürtünme katsayısına sahip olmasına rağmen içerisinde barındırdığı diğer özellikleri ile kendisini fakrlı kılmayı başarıyor.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz, otomobiller için hava sürtünme katsayısı oldukça önemli bir unsurdur. Katsayının düşük olması yakıt tüketimini ve araçların dengesini olumlu yönde etkiler. Eh haliyle Türkiye şartlarında bu da sürücüyü oldukça olumsuz etkileyen maddeler arasında yer alıyor.

Tesla, piyasadaki aerodinamik açıdan en verimli otomobiller yapmaya özen gösteriyor ancak Model S, 0.24 katsayısıyla biraz daha fazla sürtünme sağlarken Model 3, 0.23'teki sürtünme katsayısı ile Mercedes’in bir adım arkasında kalıyor.

Şimdilik bu bilgiler ve aracın fotoğrafları dışında net bir açıklama elimizde bulunmuyor. İlerleyen zamanlarda hem fiyat hem de çıkış tarihi konusunda daha net bilgiler alacağız mutlaka. Peki ya siz yeni Sedan'ın tasarımını nasıl buldunuz?

25/07/2018 14:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mercedes-Benz A-Class Sedan
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.