İşte yeni sistem

ads ads ads ads
03/06/2021

ads
İşte yeni sistem

Survivor'da yavaş yavaş sona geliniyor. Yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kıran Survivor'da artık yeni kurallar geçerli olacak.

Survivor'da finale çok az bir süre kala heyecan gittikçe artıyor. Survivor'da artık dokunulmazlık oyunlarında bireysellik dönemi başladı ve eleme sistemi de değişti.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programında, Survivor'da bazı kuralların değişeceği açıklandı.

Survivor'da eleme sisteminin değişmesine ilişkin konuşan İhsan Tarkan bireysel olarak yarışan yarışmacıların üç dokunulmazlık oyunu oynayacağını ve iki dokunulmazlığı alan yarışmacının dokunulmaz olacağını ifade etti.

Tarkan, iki dokunulmazlığın alınması halinde eğer yarışmacı aday ise adaylığının düşeceğini söyleyerek geçen sene olmayan kuralın bu yıl uygulanacağını söyledi.

Önce yarışma olacağını, herkesin saniyesinin alınacağını söyleyen Tarkan, oyunu en önde bitiren yarışmacıların avantajlı konumda olacağını ve yavaş olanlarla eşleşeceğini duyurdu.

Dokunulmazlık oyunlarının cumartesi, pazar ve pazartesi akşamları olacağını ifade eden Tarkan, pazartesi akşamı oylama olacağını ve söz konusu oylamanın yalnızca adaylar arasında gerçekleşeceğini söyledi.

Yarış ve dokunulmazlıkların bitişinin ardından üç tane aday belirleneceğini ve pazartesi akşamı son konseyde adayın belli olacağını ifade eden Tarkan, oylamanın o üç kişi arasında başlayacağını söyledi.

Söz konusu açıklamaların ardından Tarkan, "Üçü aday olduktan sonra üçü arasında oylama oluyor. Yani diğerleri oylamaya girmiyor" dedi.

İHSAN TARKAN KİMDİR?

Var Mısın Yok Musun ardından Survivor ile tanınan İhsan Tarkan, 1980 yılında Sakarya’da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Spor Akademisinden mezun olduktan sonra spor eğitmeni olarak çalışmaya başladı. İhsan Tarkan pek çok ünlü ismin spor eğitmenliğini üstlendi. İhsan Tarkan, 'Var mısın Yok musun'da yarışmacı koltuğuna oturmuştu. Survivor'ın 2010 sezonunda yarışan İhsan Tarkan, finale kadar kalmayı başarmıştı. 500 bin TL'yi kıl payı kaçıran İhsan Tarkan, 500 bin TL kazanmak için 220 bin TL'yi reddetti. Son zamanlarda Promere produksiyon’da organizasyon işine yönelen İhsan Tarkan MasterChef, Yemekteyiz ve Survivor yarışmasında yer alacak isimleri belirleyen ekipte bulunmaktadır.

03/06/2021 18:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: magazin, surivor, acun, haberkibris
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.