James Bond tabanca koleksiyonu çalındı

James Bond serisinin Londra'da bir evde tutulan silah koleksiyonunun tamamen çalındığı resmi olarak açıklandı.

ads ads ads ads
31/03/2020
HK

ads
James Bond tabanca koleksiyonu çalındı

James Bond serisinin Londra'da bir evde tutulan silah koleksiyonunun tamamen çalındığı resmi olarak açıklandı. Polisi harekete geçiren ve acil olarak soruşturma süreci başlatılan bu olaydaki silahların yerini yenilerinin alamayacağı söyleniyor.

İngiltere'nin başkenti Londra'da James Bond filmlerinde kullanılan ve beş parçadan oluşan yaklaşık 750 bin TL (100 bin Pound) değerindeki bir tabanca koleksiyonunun çalındığı belirtildi.

Şehrin kuzeyindeki Enfield bölgesinde 23 Mart akşamı saat 20:00 civarı şahsa ait bir malikaneye giren hırsızların nadide silahları alıp kaçtığı, polisin olay yerine ivedi bir şekilde gelmesine rağmen zanlıları bulamadığı kaydedildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre hırsızların toplamda üç kişi olduğu ve gri renkte bir arabaya binip hızla uzaklaştıkları belirtiliyor.

Söz konusu koleksiyonda 2002 yılında gösterime giren James Bond Die Another Day'de kullanılan Beretta Cheetah, Tomcat, Llama 22 model tabancalar yer alıyordu. 

Çalınanlar arasında 1985 yılında vizyona giren James Bond A View to a Kill'de görülen Walther PPK modeli de vardı. 

Çalınan silahlar arasında 1973 yapımı James Bond Live and Let Die'da kullanılan Smith & Wesson 44 Magnum modelin, koleksiyonun en değerli parçası olduğu açıklandı. 

Soygunu araştıran Paul Ridley, çalınan tabancaların herkes tarafından kolayca tanınabileceğini belirterek bir yerlerde gizliden gizliye satılması durumunda vatandaşların polisi aramasını söyledi.

31/03/2020 09:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: LondraJ, ames Bond, tabanca koleksiyonu, Koronavirüs, haber, kıbrıs, kktc, kıbrıs haberleri
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.