Jennifer Lopez'in evinde çaktırmadan 6 gün kaldı

ads ads ads ads
23/08/2013
HK

ads
Jennifer Lopez'in evinde çaktırmadan 6 gün kaldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in New York’taki deyim yerindeyse saray yavrusu malikanesine giren hayranı, sessiz sedasız 6 gün boyunca evde kalmış.

Daly Mail'in haberine göre emekli bir itfaiyeci olduğu belirtilen 49 yaşındaki John Dubis, Ağustos ayının başında çılgımn dsayılabilecek bir eylem gerçekleştirdi. ABD'li dünyaca ünlü latin şarkıcı Jennifer Lopez'in New York-Hamptons'da süper lüks malikanesine gizlice girdi. Malikanenin yüzme havuzunun yanındaki küçük bir müştemilata tam 6 gün kimselere farkettirmeden kaldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lopez’in menajeri, Dubis’in burada kaldığı sırada malikanede kimsenin bulunmadığını belirtti.

Olayın anlaşılmasının ardından Dubis gözaltına alındı. Gözaltına alınan çılgın Dubis, inanılmaz iddialarda bulundu. Lopez’den bir çocuğu olduğunu ve burada kalmak için Lopez'in kendisine izin verdiğini söyledi. Ancak bu durum da onun gözaltına alınmasını engellemedi. Hırsızlık ve haneye tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınan Dubis, 100,000 dolar (Yaklaşık 198 bin lira) kefaletle serbest bırakıldı.

Jennifer Lopez, geçen mart ayında annesini rahatsız ettiği için Dubis hakkında mahkemeye uzaklaştırma karar aldırmıştı.  aksam.com.tr

23/08/2013 15:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Jennifer Lopez
MANŞETLER

HK ABSÜRD

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.