‘Jose Mourinho ve Cristiano Ronaldo’yu ayırmasak kavga edecekti’

Luka Modric'in otobiyografisinde Cristiano Ronaldo ve Jose Mourinho ile ilgili çarpıcı bir detay yer aldı. Modric, ikilinin bir Copa del Rey maçının devre arasında soyunma odasında hararetli bir tartışma yaşadığını ve kavganın oyuncuların araya girmesiyle önlendiğini anlattı. Modric, "Ronaldo ağlamanın eşiğindeydi. İkisi de o kadar hararetlendi ki oyuncular araya girmese ciddi bir kavga çıkacaktı" dedi.

ads ads ads ads
06/06/2020

ads
‘Jose Mourinho ve Cristiano Ronaldo’yu ayırmasak kavga edecekti’

Cristiano Ronaldo ve Jose Mourinho 2013-2016 yılları arasında üç sezon Real Madrid’de birlikte çalıştı ve ikili o dönem bir La Liga, bir de Copa del Rey şampiyonluğu elde etti.

Cristiano Ronaldo, Mourinho döneminde en verimli ve üretken günlerini geçirip 164 maçta 168 gol kaydederken zaman zaman da kavganın eşiğine gelmiş. Luka Modric o günlerle ilgili bir anısını anlattı ve Mourinho ile Ronaldo bir keresinde yumruk yumruğa kavga etmenin eşiğine geldiğini ancak araya oyuncular girince kavganın önlendiğini ifade etti.Modric’in “My Game” (Benim Oyunum) adlı otobiyografisinde şu ifadeleri kullandı:

“Mourinho’nun tepkisine şaşırmıştım. Bir Copa del Rey maçında 2-0 öndeydik. Ronaldo üçüncü bölgede rakibi kovalamıyor diye Jose, deliye dönmüştü.

‘Ronaldo ağlamanın eşiğine geldi…’

İkili uzun süre sahada maç oynanırke tartıştı. Devre arasında soyunma odasına döndüğümüzde Ronaldo’yu çaresiz görmüştüm. Ağlamanın eşiğindeydi. ‘Elimden geleni yapıyorum ve beni eleştirmeye devam ediyor’ dedi.

Mourinho geldi ve oyundaki sorumlulukları üzerine Ronaldo’yu eleştirmeye başladı. İkisi de o kadar hararetlendi ki oyuncular araya girmese ciddi bir kavga çıkacaktı.”

Sneijder: `Messi ve Ronaldo kadar iyi olabilirdim ama bir kadeh şarap...`

Yerelde alınan iki zafere rağmen Mourinho’nun Real’i o dönem ağırlıklı olarak Pep Guardiola’nın Barcelona’sının gölgesinde kalırken Portekizli teknik adamdan sonra Real, Ronaldo ve Modric; 2014, 2016, 2017 ve 2018’de Şampiyonlar Ligi’nde dört şampiyonluk elde etti.

06/06/2020 16:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo, SPOR
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.