Justin Bieber: Beni dualarınızdan eksik etmeyin!

Hayranlarının büyük bir heyecanla turnede buluşmayı beklediği Justin Bieber'den kötü haber geldi.

ads ads ads ads
11/06/2022

ads
Justin Bieber: Beni dualarınızdan eksik etmeyin!

Hayranlarının büyük bir heyecanla turnede buluşmayı beklediği Justin Bieber'den kötü haber geldi. 28 yaşındaki Bieber, bütün programını iptal etmek zorunda kaldığını çünkü ciddi bir sağlık sorunuyla mücadele ettiğini açıklayıp hayranlarından kendisini dualarından eksik etmemelerini istedi.

ÖNCE EŞİ ŞİMDİ DE KENDİSİ
Çocuk yaşta müzik dünyasında adını duyuran sonra da bunu başarılı bir şekilde sürdüren Justin Bieber ile eşi Hailey Baldwin Bieber'ın mutlu yuvası üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Önce Hailey Baldwin kalbinde ortaya çıkan bir sorun yüzünden tedavi gördü şimdi de Justin Bieser Ramsay Hunt sendromunun yani yaşadığı kısmi yüz felcinin hayatını zorlaştırdığını açıkladı.

YÜZÜNÜN SAĞ TARAFINA FELÇ GELDİ
Bieber, başına gelenleri Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla duyurdu. Genç şarkıcı, videosunda yüzünün sağ tarafını kullanamadığını gösterdi. Bieber paylaştığı videoda şunları söyledi: "Açıkçası, yüzümden de gördüğünüz gibi bende Ramsay Hunt sendromu var" diye konuştu. Bieber, kısmi yüz felcine neden olan bu sendromun, kulak ve yüz sinirlerine saldıran bir virüsten kaynaklandığını açıkladı

.YEMEK YERKEN BİLE ZORLUK ÇEKİYOR
Genç şarkıcı yüzünün sağ tarafını hareket ettiremediğini gösterip "Görebildiğiniz gibi bu gözümü kırpamıyorum. Yüzümün bu tarafıyla gülemiyorum. Bu taraftaki burun deliğimi hareket ettiremiyorum. Yani yüzümün bu tarafında tam bir felç durumu var" dedi. Justin Bieber, Yemek yerken bile büyük zorluk çektiğini sözlerine ekleyip "Lütfen benim için dua edin" diyerek takipçilerine seslendi.

Kariyeri boyunca iki kez Grammy kazanan Justin Bieber, bu sağlık sorunu yüzünden turnesini de iptal etmek zorunda kaldığını anlattı. Sonra da takipçilerine, fiziksel olarak turneye çıkabilecek durumda olmadığını anlattı.

VÜCUDUM BANA YAVAŞLAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR'
Bunun, asla başına gelmesini isteyeceği bir durum olmadığını anlatan Justin Bieber, "Ama açıkçası, vücudum bana yavaşlamam gerektiğini söylüyor. Umarım beni anlayacaksınız" dedi. Bieber, bu süreçte rahatlayıp dinleneceğini ve sonra da tam iyileşmiş olarak "yapmak için doğduğu işe" yani müziğe döneceğini sözlerine ekledi.

ŞİMDİLİK TURNESİNİN YEDİ KONSERİ İPTAL EDİLDİ
Justin Bieber, Ramsay Hunt adı verilen ve yüzünün sağ tarafının felç olmasına yol açan bu hastalık yüzünden 130 gün sürmesi planlanan turnesinin yedi konserini iptal etti.

RAMSEY HUNT SENDROMU NEDİR:

Ramsay Hunt sendromu (RHS) akut olarak gelişen fasial felç (yüz felci) ve buna neden olan Varicella Zoster Virusuna (VZV) bağlı dış kulak kanalının, kulak derisinin veziküler lezyon birlikteliği. Bell felci gibi yüzde 50 spontan iyileşme sıklığı olmasına rağmen Ramsay Hunt sendromunun komplikasyonları daha tehlikelidir. VZV birkaç on yıllık latans devrinden sonra, özellikle yaşlılarda ve immun yetmezliği olan kişilerde, Herpes Zoster veya Ramsay Hunt sendromu şeklinde yeniden aktive olabilir. Nadir olarak, VZV büyük serebral arterlere yayılarak felçle sonuçlanabilir. Kanser, immun yetmezlik sendromu gibi immun yetmezliği olan kişilerde virus daha derin dokulara nüfuz edebilir. Ramsey Hunt sendromunun belirtileri ise şöyle sıralanabilir: Zona, deride ağrılı döküntüler, ağızda ülser, tat alma bozukluğu, kuvvetli ağrı, ateş yükselmesi, gözlerin yaşarıp akması, işitme sorunları, vertigo.

EŞİ DE HASTALIK GEÇİRMİŞTİ
Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin Bieber de geçen nisan ayında ciddi bir hastalık geçirmişti. O da başına gelenleri bir sosyal medya paylaşımı aracılığıyla duyurmuştu. "Kocamla kahvaltı ederken sağ kolumda bir tuhaflık hissetim. Parmak uçlarım uyuşmaya başladı. Kocam bana 'iyi misin?' diye sordu. Ama yüzümün sağ tarafında da bir hissizlik vardı ve ona yanıt veremedim. Bir tek cümle bile kuramıyordum."

KENDİ CÜMLELERİYLE ANLATTI: Genç kuşağın en gözde modellerinden biri, geçen mart ayında yaşadığı korku dolu anların başlangıcını bu cümlelerle anlattı. Sonra da yaşadıklarını kendi sosyal medya kanalından takipçileriyle paylaştı. Anlattığına göre bütün bunlara, yaşadığı geçici felcin neden olduğu ortaya çıktı. Daha da çarpıcı olanı bu geçici felce neden olan durumdu. O da doktorların ayrıntılı tetkikleriyle ortaya çıktı. Geçirdiği operasyonun ardından şimdi sağlığına kavuştu. Ama artık düzenli olarak kan sulandırıcı ilaç kullanıyor. 

'YÜZÜMÜN SAĞ TARAFINDA DA HİSSİZLİK VARDI'
Baldwin Bieber videoda "Hikâyesini, kendi sözleriyle anlatmak istediğini" belirtti. Sonra da o sabah yaşananları anlattı: "Justin ile kahvaltı sofrasında otururken sağ kolumda bir tuhaflık hissetim. Parmak uçlarımda uyuşukluk vardı ve tuhaftı. Kocam iyi olup olmadığımı sordu. Ama konuşamadığımı fark ettim."  Hailey Baldwin daha sonra yüzünün sağ tarafında da bir gevşeklik, uyuşukluk hissettiğini sözlerine ekledi. Tek bir cümle kuramadığını söyledi. Ardından da "Aniden, felç geçirdiğimi düşündüm" diye konuştu.(Hürriyet)

 

 

11/06/2022 11:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Justin Bieber, kötü haber, hasta,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.