Justin Timberlake: O gece çok sarhoştum

ads ads ads ads
05/12/2019

ads
Justin Timberlake: O gece çok sarhoştum

Ünlü oyuncu ve şarkıcı geçen hafta rol arkadaşıyla sergilediği samimi görüntüler nedeniyle karısından özür diledi. Bunun için seçtiği mecra ise 57 milyon takipçili Instagram hesabı oldu.

Palmer adlı filmdeki rol arkadaşı Alisha Wainwright ile New Orleans'ta bir barda el ele görüntülenen Justin Timberlake, sosyal medya aracılığıyla karısı Jessica Biel'den ve tüm ailesinden özür diledi.

38 yaşındaki Justin Timberlake, Instagram hesabından ne kadar pişman olduğunu dile getiren bir mesaj paylaştı. Timberlake ısrarla rol arkadaşıyla aralarında "bir şey" olmadığının altını çizdi.

Mesajında, yapabildiği kadar söylentilerden uzak durmaya çalıştığını belirten Justin Timberlake bu son olayların sevdiği insanları yaraladığını yazdı.

'Sergilediğim davranış nedeniyle pişmanım'

Timberlake, birkaç hafta önce maksadını aşan bir davranış sergilediğini belirterek "Ama bırakın açık olayım. Rol arkadaşımla aramızda hiçbir şey olmadı. O gece çok fazla sarhoştum ve sergilediğim davranış nedeniyle pişmanım. Bunu daha iyi bilmeliydim. Bu, benim oğluma bırakmak istediğim örnek değil."

'Utanç verici bir durumda bıraktığım için özür dilerim'

Justin Timberlake "Harika karımdan ve ailemden, onları böyle utanç verici bir durumda bıraktığım için özür dilerim" yazarak, iyi bir eş ve baba olmaya odaklandığını bunun için de elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

Justin Timberlake, rol aldığı filmle ilgili de şu satırları yazdı. "Palmer'da çalışmaktan inanılmayacak kadar gurur duyuyorum. Bu filmi yapmayı istiyorum ve insanlar onu seyredeceği için heyecanlıyım."

05/12/2019 15:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Justin Timberlake: O gece çok sarhoştum, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.