Kalben isyan etti!

İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısını "Müsaade ederseniz kadını silahla vuran bir adamın şarkısından önce kendi şarkımı söylemek istiyorum" dediği iddia edilen Kalben, hakkında çıkan haberleri yalanladı

ads ads ads ads
16/09/2019

ads
Kalben isyan etti!

Şarkıcı Kalben'in, YouTube'da yayılan bir konser kaydında seslendirdiği İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' şarkısını bundan sonra konserlerinde söylemeyeceğini dile getirdiği iddia edilmişti. Bozcaada konserinde kendisinden şarkıyı seslendirmesini isteyen hayranlarına "Müsaade ederseniz kadını silahla vuran bir adamın şarkısından önce kendi şarkımı söylemek istiyorum" dediği öne sürüldü. Genç şarkısı, söylediği kelimenin çarpıtılmasına sinirlenerek, "Benim cümlem bu değildi" diyerek çıkan haberleri sosyal medya hesabından yalanladı.

"BENİ BAŞKA MÜZİK İNSANLARIYLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEYİN"

Kalben, yaptığı iddia edilen İbrahim Tatlıses açıklamasına, "Benim cümlem bu değildi. Kimseye düşmanlık beslemiyorum. Hiçbir sanatçıya kızmıyorum, darılmıyorum. Kendi yolumda yürümek istiyorum. Lütfen beni umursamadan, sanatsal üretimlerimi takip etmeden; mecbur hissettiklerimi bilmeden ve yazdıklarımı okumadan bana bu kalıpta ait olmayan bir cümleyi manşet atmayın. Beni başka müzik insanlarıyla karşı karşıya getirmeyin. Ben kimseye öfke beslememek ve müziğimi özgür ifade etmek için kendi profilimde derdimi sevdiklerime anlattım. sizler işi kızıştırmak ve bir insan üzerinden birkaç takipçi kazanmak için beni düşmanca bir duruma sokuyorsunuz. Ben tam da ne şarkılara ne insanlara düşman olasım var; öfkemi kontrol etmek istiyorum diyerek bir şarkıyı canım yeniden çekene kadar söylemeyeceğim diye açıklama yapıyorum. Hop üstüme öfke yağdıracak haberler.. Ne acı" diyerek isyan etti.

16/09/2019 16:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kalben isyan etti!, haber, kıbrıs, ibrahim tatlıses,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.