Kanatlı: söz konusu olan yaşamımızdır

ads ads ads ads
12/04/2020

ads
Kanatlı: söz konusu olan yaşamımızdır

Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) Genel Sekreteri Murat Kanatlı, iki toplumun sağlık alanındaki dayanışma faaliyetlerine destek belirterek, “Söz konusu olan yaşamımızdır. Milli kibir, milliyetçi histerilerle hayatımızı tehlikeye atmayalım” dedi.

Kanatlı, yazılı açıklamasında, “Toplum liderlerinin bazı malzemelerin tedariki konusundaki geç kalınmış adımını değerli buluyor, bu adımların devam etmesi gerektiğine inanıyor, YKP olarak bunları destekleyeceğimizi belirtiyoruz. Kıbrıslıları da bu adımlara sahip çıkmaya çağırıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bazı siyasilerin iş birliği konusundaki açıklamalarını eleştiren Kanatlı, bu açıklamaları “kaba ve çağdığı” diye niteledi.

Açıklamasında, “Milliyetçilik sağlığa zararlıdır, dayanışma hayat kurtarır” ifadelerini de kullanan YKP Genel Sekreteri, UBP HP hükümetini ortak coğrafyada iş birliklerinin önünü açmaya çağırdı.

 

12/04/2020 14:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kanatlı: söz konusu olan yaşamımızdır, haberkibris, murat kanatlı, Korona virüs, korona virüs Kıbrıs, kktc korona virüs, dünya korona virüs, haber, Kıbrıs haber, haber Kıbrıs, kktc, Kıbrıs haber son dakika, korona virüste durum ne, korona virüs hangi ülkelere bulaştı,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.