Kansere yakalanan Nagihan Karadere son sağlık durumunu açıkladı

Nagihan Karadere, Survivor eleştirileri sonrası kendisine tepki gösteren Ilıcalı'dan özür dilemesiyle gündeme gelen 38 yaşındaki eski atlet, merak konusu olan sağlık durumuna ilişkin konuştu.

ads ads ads ads
20/01/2023

ads
Kansere yakalanan Nagihan Karadere son sağlık durumunu açıkladı

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Nagihan Karadere, kanser olduğunu açıklamış, "Lütfen benim için dua edin" demişti. Survivor eleştirileri sonrası kendisine tepki gösteren Ilıcalı'dan özür dilemesiyle gündeme gelen 38 yaşındaki eski atlet, merak konusu olan sağlık durumuna ilişkin konuştu.

Survivor'da üç kez boy gösteren, geçtiğimiz sezon zorlu yarışmayı altıncı tamamlayan Nagihan Karadere, büyük finalde Adem Kılıçcı'yı geride bırakan Nisa Bölükbaşı'nın SMS oylaması sonucu 'All Star' şampiyonu olmasına tepki göstermişti. Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı, yeni sezon öncesi sahibi olduğu TV8 kanalında ekranlara gelen ‘Survivor Panorama’ programında, eski atletin eleştirilerine yanıt vermişti. Nagihan Hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben onu çözemedim. Gerçekten öyle. Nagihan'ın şampiyon olacak hangi özelliği vardı mesela? Çok iyi koşuyor, ne güzel ya. Öyle bir yarışma değil ki. Yarışma koşu üzerine değil. Nagihan'a '400 metre koşacaksan, şampiyoın olacaksın' demedik.

Karadere'ye, Ilıcalı'nın sözleri sorulunca, sağlık durumuna ilişkin üzücü gelişmeyi açıklamıştı: Bir ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin. Şafak Sezer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı ‘Kutsal Damacana 4’ filminin galasında objektiflere takılan Nagihan Karadere, yaşananlardan dolayı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan özür dilemişti.

20/01/2023 10:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kanser, survıvor, sağlık, Nagihan Karadere
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.