Karahasan'dan KKTC Turizm Bakanlığı'na çağrı

ads ads ads ads
03/07/2019

ads
Karahasan'dan KKTC Turizm Bakanlığı'na çağrı

Gazeteci Sefa Karahasan KKTC Turizm Bakanlığı'na çağrıda bulundu. Karahasan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şöyle;

Survivor Türkiye finali Bodrum’da yapıldı. İlk gün “dünyada tanınan” Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Acun Ilıcalı’ya “Bodrum’un tanıtımına yaptığınız katkı için teşekkür ederim” dedi. Acun Bey yıllarca Kıbrıs’ta final yaptı, ama yöneticiler engel üstüne engel çıkardı.

Ada’ya getirilen kamera ve ekipmanlardan dahi “vergi” almaya kalkındı. Sırf, “üç beş kuruş kazanalım” diye, insanlar küstürüldü. Acun Bey üzerinden ‘rant elde etmeye’ çalışıldı. Turizm ülkesine yapılan “milyonluk” reklam göz ardı edildi, yok sayıldı.

Acun Bey; Kuzey Kıbrıs’a karşı hassas bir insan. Kıbrıs Türk Halkı’nın dünyada sesinin duyulmasını savunuyor. Yaptığı tüm reklamlardan hiç bir karşılık almadı, beklemedi. Kuzey Kıbrıs artık silkelenmeli. Her şeye muhalif olarak kalkınma olmaz. Dünyada da böyle bir durum yok!..

KKTC Turizm Bakanlığı, Acun Ilıcalı’ya net yazıyorum; başının üzerinde taşımalı. Kuzey Kıbrıs’ta “üç beş kişi” sevindirilerek, Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımı yapılamaz. Acun Ilıcalı’nın bize ihtiyacı yok, bizim var. Bir Bodrum olmak için Bodrum’un belediye Başkanı gibi olmak gerekir.

Türkiye Turizm Bakanı Mehmet Ersoy finalin Bodrum Kalesi’nde yapılmasını sağladı. Bodrum seferber oldu. Milyonlarca turist alan Bodrum’un tanıtımına katkı için! KKTC’nin yeni Turizm Bakanı Dt Ünal Üstel in ‘büyük hedefler için’ bu konuda duyarlı olacağını düşünüyorum.

03/07/2019 18:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sefa Karahasan, Acun Ilıcalı, Survivor, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.