Kariyerinize İngilizce Bilmemek Engel Olmasın

ads ads ads ads
31/12/2018
HK

ads
Kariyerinize İngilizce Bilmemek Engel Olmasın

 Dünya İngilizce yeterlilik verilerine göre Türkiye İngilizce konuşma ve anlama becerisine göre en son sıralarda yer almaktadır. Dünyanın çoğu ülkesinde milyonlarca insan İngilizce bilmekte ve konuşmaktadır. İngilizce'yi anadili olmayan kişilerin de öğrendiği bir kesindir. Çünkü; İngilizce, teknolojinin, bilimin, sanatın ve eğitimin dilidir. Her geçen gün gelişen teknoloji ve yurt dışı ile gelişen ithalat ve ihracat İngilizce bilme, öğrenme ve konuşma zorunluluğunu getirmiştir.

Türkiye'de gramer tabanlı ezberci eğitimden dolayı Türk öğrencilerin İngilizce öğrenmeleri eğitim hayatlarında oldukça zordur. Bu sebeple Türk öğrenciler İngilizce öğrenebilmek için Türk Amerikan Derneği Bakırköy İngilizce Kursları gibi kurumlara başvurur. Çünkü İngilizce pratik yapılmadıkça kolayca unutulabilmektedir. İngilizce Kursu sürekli pratik ve aktivite yaparak İngilizce'yi akılda kalıcı hale getirir.

Artık yetişen yeni nesil İngilizce öğrenmek için çaba göstermektedir. Biliyorlar ki İngilizce artık bir yaşam biçimi haline geldi. Uluslararası bir firmada, seyahatte ve hayatın her anında İngilizce ile karşılaşmaları kesindir. Çok uluslu bir firmada çalışmak isteyen bir kişi iş başvurusu yapmaya gittiğinde aranan ilk nitelik İngilizce biliniyor olmasıdır. İngilizce biliyor olmak o iş başvurusunun sonucunun olmasına sebep olabilmektedir. Kariyer hayatlarında İngilizce'nin önemi bilgikleri için de Türk Amerikan Derneği Bakırköy İngilizce Kursu'nda eğitim almaktadırlar.

Türk Amerikan Derneği Bakırköy İngilizce Kursu eğitmenlerinden Hakan Bardakçı kariyer yaparken İngilizce'nin önemini şu şekilde açıkmalıştır: “ Her ne kadar Türkiye'de yaşıyor da olsak İngilizce bilmemiz gerekir. Ülkemiz ithalat ve ihracat alanında önemli yollar katetmektedir. Sürekli olarak yurt dışı ile bağlantı kurmakte ve iletişimi devam ettirmek zorundadır. Dünya ile iletişimin dili de İngilizce'dir. Ana dili olmayan herkes İngilizce bilmekte ve konuşmaktadır. Bu sebepte evrensel bir dil olan İngilizce öğrenmek artık bir seçim değil zorunluluktur. İngilizce her türlü kapıyı açan anahtardır. İngilizce öğrenmek ne kadar ciddi olunursa olunsun yeterli eğitimlerin verilmemesi, pratiklerin yapılmaması İngilizce Kursları'nın önemini artırmaktadır. İngilizce Kursları sayesinde öğrenciler yurtdışı deneyimi yaşarmışcasına İngilizce öğrenmekte ve İngilizce'yi anadili gibi konuşmaya başlamaktadır. İngilizce Kursu İngilizce aktivitelere çok fazla yer vermekte ve sürekli pratik yapmalarını sağlamaktadır. Bu sayede öğrenciler dgeboyunca kendilerine karşı özgüvenleri gelecek ve başarmak için daha çok çaba gösterecektir.”

Detaylı bilgi almak için; https://www.tadbakirkoy.com/

31/12/2018 14:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bakırköy İngilizce Kursu, ingilizce kursu 
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.