Kasasına 12 milyon TL girecek

ads ads ads ads
04/01/2014

ads
Kasasına 12 milyon TL girecek

Kartal, Ronaldinho’yu alırsa dünyaca ünlü yıldızın tanesi 120 liradan tam 100 bin formasını satmayı hedefliyor.

SİYAH beyazlı kulüpte Ronaldinho heyecanı sürüyor. Önceki gün Beşiktaşlı yöneticilerle yemek yiyen Brezilyalı yıldızın menajeri ve kardeşi Roberto Assis, Başkan Fikret Orman’ın Amerika’dan dönmesini bekliyor. Siyah beyazlıların, kendilerine yurt dışından en iyi teklifi veren kulüp olduğunu belirten Assis, yakın çevresine “Beşiktaş ile parasal fikir alış verişinde bulunduk. Ronaldinho Türkiye’ye geldiğinde en az 100 bin forması satılır. İstanbul’da kaldığım süre içinde F.Bahçeli, G.Saraylı taraftarlar bile bana Ronaldinho’nun gelmesi halinde formasını alacaklarını söylediler” dedi.

SATIŞLARDAN 12 MİLYON TL KASAYA GİRECEK

SİYAH beyazlı yönetim de dünyaca ünlü yıldızı transfer etmesi halinde bunu ekonomik değere çevirme planları yapıyor. Ronaldinho’nun marka değerinden faydalanmak isteyen Beşiktaş, sambacının 100 bin formasını satmayı hedefliyor. Formaları tanesi 120 TL’den satacak siyah beyazlılar, bu amacını gerçekleştirebilirse 12 milyon TL gelir elde edecek.

Orman bekleniyor

ROBERTO Assis, Ronaldinho için 6.5 milyon Euro’da indirim yapmadı. ABD’de tatilde olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, aracı menajer Ayhan Yeşilbaş’ı arayıp, “Pazar günü Türkiye’ye dönüyorum. Geldiğimde bizzat görüşüp bu işi çözeceğim” dedi. 

Hürriyet

04/01/2014 10:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ronaldinho, bjk, forma, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.