Kaya Mehmetçik’te hedef Süper Lig

ads ads ads ads
11/08/2017

ads
Kaya Mehmetçik’te hedef Süper Lig

Bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek olan Mehmetçik kulübü,  Kaya Artemis Hotel ile bir yılık sponsorluk anlaşması imzaladı ve takımın yeni adı Kaya Mehmetçik oldu.

1.Lig ekiplerinden Mehmetçik ile Kaya Artemis Hotel yetkilileri, dün KTSYD Merkez Binası’nda basın toplantısı düzenledi. Spor basınının büyük ilgi gösterdiği toplantıda, yeni sezonda 1. Lig’de mücadele edecek olan Mehmetçik ile ülkemizin ve bölgenin en büyük işletmelerinden Kaya Artemis Hotel arasında bir yıllık sponsorluk anlaşması yapıldı. Yapılan sponsorluk anlaşması gereği takım bu sezon ligde Kaya Mehmetçik ismi ile mücadele edecek.

Nihat Berkan “Bölgeye katkı sağlamaya devam ediyoruz”

Kaya Holding KKTC Bölge Müdürü Nihat Berkan basın toplantısında yaptığı açılış konuşmasında Kaya Holding olarak bölge takımı olan Mehmetçik Kulübü’ne katkı sağlamak adına bir adım attıklarını ve bundan son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Sarıçizmeli “İkili ilişkiler çok önemli”

Daha sonra söz alan Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli de atılan bu adım için Kaya Artemis yetkililerine çok teşekkür etti. Belediye olarak genelde bölgeye hizmet etmekte büyük uğraş verdiklerini söyleyen Sarıçizmeli, bölgenin en güçlü işletme yeri Kaya Artemis’in de bölgeye gerek istihdam gerekse iş gücü olarak büyük katkı sağladığını spor kulübü ile de sponsorluk anlaşması sağlayarak daha da büyük bir katkıya imza attığını söyledi. Kendilerinin belediye olarak böyle güzel bir turizm işletmesine hizmet etmekten son derece mutlu olduklarını, ikili ilişkilerinin çok iyi olduğunu Kaya Artemis’in de bölgeye yaptığı katkılardan dolayı çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Göymen “Hedef Süper Lig”

Sarıçizmeli’nin ardından Mehmetçik Kulüp Başkanı Hüseyin Göymen söz aldı. Göymen yaptığı konuşmada 1943 yılında kurulan Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği’nin 1. Lig’e yükselerek büyük bir başarı elde ettiğini ve tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Kaya Grubunun bu sezon vereceği destek ile bunu hep birlikte başaracaklarına inandıklarını belirten Hüseyin Göymen Kaya Artemis yetkililerine çok teşekkür etti.

Cihangir “Kaya isminin Mehmetçik ile yan yana gelmesi gurur verici”

Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cihangir Coşkun Kubilay da toplantıda yaptığı konuşmada genelde bölgeye, özelde KKTC’ye yaptıkları yatırımlardan dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti. Cihangir artık buranın da onların bir vatanı olduğunu KKTC kimliği taşımaktan son derece gurur duyduklarını ifade etti. Mehmetçik bölgesine yıllar önce bu tesis yaptıklarında atılı çöl gibi bir yer olduğunu, şimdi ise mükemmel bir bölgeye sahip olduklarını hatırlattı. Şimdiki Belediye ile çok iyi ilişkiler içerisinde olduklarını, belediyenin kendilerine, kendilerinin de hem belediyeye hem de bölgeye destek verdiklerini belirtti. Bölge takımı olan Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği’nin adının Mehmetçik olmasının da kendileri için ayrı bir önem taşıdığını Kaya isminin Mehmetçik ile yan yana gelmesinde de son derece gurur verici bir olay olduğunu belirtti ve spor basınından bu oluşuma destek gelmesini beklediklerini söyledi.

11/08/2017 15:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: spor, futbol, haber, kıbrıs, Mehmetçik kulübü
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.