Kayıtlar devam ediyor

KKTC Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği Golden Dolphin AVM Girne Maratonu Pazar günü koşulacak

ads ads ads ads
26/11/2022

ads
Kayıtlar devam ediyor

KKTC Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen, Golden Dolphin AVM ana sponsorluğunda organize edilen Girne Yarı Maratonu, yarın (27 Kasım Pazar) gerçekleştirilecek. Maraton 3 kilometre halk koşusu, 10 ve 21 kilometre olmak üzere üç farklı kategoride yapılacak. Daha önce Cuma günü tamamlanacağı açıklanan 10 ve 21 kilometre kategori kayıtları, yoğun istek üzerine uzatılırken her iki kategoriye kayıt yaptırmak isteyen kişiler yarış saatine kadar kayıt yaptırabilecek.

Kordonboyu önünde başlayacak

Girne Yarı Maratonu, Kordonboyu’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde başlayacak ve yine aynı noktada tamamlanacak. 21 kilometre kategorisi sabah saat 08.00’de, 10 kilometre kategorisi 08.15’te ve 3 kilometrelik halk koşusu ise 10.30’da başlayacak.

10 ve 21 kilometre katılımcıları yarış ile ilgili kitlerini ve çiplerini, Girne Belediyesi Binası altındaki cafenin önüne kurulacak olan Atletizm Federasyonu Standından almaya başlarken, yarışma günü start noktasından da alabilecekler.

Derecelere para ödülü verilecek

Türkiye’den profesyonel sporcuların yanı sıra yurt dışından da sporcuların ilgi gösterdiği maratonun 21 ve 10 kilometre kategorilerinde genel klasmanda dereceye girecek olan isimlere para ödülü verilecek. World Athletics tarafından onaylı parkurda yapılacak maratonda ayrıca Türkiye’de daha önce 400 metre engelli rekorunu kıran, Survivor’da yarışan Nagihan Karadere de maratonun halk koşusu bölümünde yer alarak katılımcıların heyecanını paylaşacak.

26/11/2022 17:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kayıtlar devam ediyor
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.