Kemaler, Limasol Bankası’nın 80 yılını anlattı

ads ads ads ads
21/04/2019

ads
Kemaler, Limasol Bankası’nın 80 yılını anlattı

Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Limasol Bankası’nın 80. Yılını anlattı. Ülkemizin en köklü kuruluşları arasında yer alan Limasol Bankası’nın 80 yılının nasıl geçtiğini, nasıl bir başarı öyküsü yazıldığından söz edem Hüseyin Kemaller Limasol Bankası’nın sosyal sorumluluk projelerinde de öncü olduğunun altını çizdi.

Soru: Limasol Türk Kooperatif Bankası 80. Yılını kutluyor. Bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?

Kemaler: Kıbrıs Türkü’nün en köklü kuruluşları arasında yer alan bankamız 80. yılında tüm müşterilerimiz, hissedarlarımız ve çalışanlarımız ile bu mutluluğu paylaşmanın haklı gururunu  yaşıyor.

Bankamızın güçlü tarihi Kıbrıs’ın yakın tarihine de ayna tutuyor. Bankamız 09 Haziran 1939’da Limasol’da kuruldu. İngiliz Koloni dönemini yaşadık, Kıbrıs Cumhuriyeti dönemini, Otonom Kıbrıs Türk Yönetimi dönemini ve Kıbrıs Türk Federe dönemini yaşadık. Kuruluşumuzdan bu yana ülkemizde dört tane yönetim değişti ve bankamız başarıyla bütün bu sınavları geçerek bu günlere geldi. En önemli deneyimimiz de 1974’te Barış Harekatı’ndan sonra Güney’deki bankamızı Kuzey’e taşıma başarısı oldu. Kurulduğumuz günden  bu yana müşterilerimize en iyi hizmet verme çabasıyla gelişen ve büyüyen yerel bir banka hedefi ile hep ilerledik. 80 yıllık bir başarı öyküsü her kuruma kısmet olmaz.  Bankamızın bugüne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Soru: Limasol Bankası Şubeleri ve yan kuruluşları ile geniş bir aile. Kaç çalışanınız var?

Kemaler: Ada genelinde yer alan 15 Şube, 17 Birim ve  iştiraklerimizden oluşan ( Limasol Sigorta Ltd., Limasol Sosyal Sorumluluk Co. ve Limasol Finans) 280’ni aşkın personelimiz  ile büyük bir aileyiz.

Soru: Limasol Bankası yan kuruluşları ile de oldukça dikkat çeken başarılı işlere imza atıyor. Bu konuda neler söylemek istersiniz?

Kemaler: Bankamızın başarısının sırrı ve gücü; idari mekanizması ile yüksek kalitedeki personelinin varlığından kaynaklanmaktadır. Müşterilerimize en iyi bankacılık hizmeti sunmak için, en iyi insanlara, sisteme ve fiziksel çevreye yatırım yapmak bankamızın kuralı olmuştur. Limasol Bankası bankacılık hizmetleri yanı sıra müşterilerimize Limasol Sigorta ile ayrıcalıklı sigortacılık hizmeti, Limasol Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul yatırım projelerini yürütme, geliştirme ve yatırımcılara sunma amacı ile faaliyet göstermekte. Limasol Finans ise; tüketiciye doğrudan finansman sağlamak amacıyla kuruldu. Ürün yelpazesine konut kredisini de katarak müşterilerine bu alanda da finans desteği vermeye başladı. Limasol Sosyal Sorumluluk Co. KKTC’de ilk sosyal sorumluluk projesi kapsamında; sürdürülebilir daha iyi bir yaşam için çocuk, spor, sanat ve çevre gibi, konularda çalışmalar yapmaktadır. Bizler Limasol bankası ailesi olarak yaptığımız sosyal sorumluluk projelerinden mutluluk ve onur duyuyoruz. Finansal faaliyetlerimizden elde ettiğimiz gelirimizin bir kısmını Kıbrıs Türk halkının yaşamına dokunacak projeler üretmeye gayret ediyoruz.

Soru: Son olarak 80. Yılınız için neler söylemek istersiniz?

Kemaler: 80 Yıllık geçmiş gerçekten büyük bir gurur.  Bu tarihi bir başarı öyküsü olarak hatırlamak ve ileri nesillere de “onur” duyacakları bir miras bırakmak için var gücümüzle ‘geçmişten geleceğe güvenle’ çalışıyoruz ve de çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere inanan, gücümüze güç katan başta tüm müşteri ve hissedarlarımıza, yönetici arkadaşlarıma ve tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca belirtmek isterim ki, bizler her zaman ileriyi düşünerek hareket ediyoruz. Yönetimde bizler oluruz veya olmayız önümüzdeki on yıl, yirmi yıl ve sonrası için her zaman planlamalarımız, hedeflerimiz yapılmakta ve bugünümüzü de bu hedefler doğrultusunda planlamaktayız. 

21/04/2019 14:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kemaler, Limasol Bankası’nın 80 yılını anlattı, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.