Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Nasıl?

2014 yılında yaşadığı talihsiz bir kaza nedeniyle beyin kanaması geçiren ve uzun bir süredir tedavi gören Kenan Işık hakkında son günlerde yeni iddialar ortaya atıldı.

ads ads ads ads
20/01/2020
HK

ads
Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Nasıl?

2014 yılında yaşadığı talihsiz bir kaza nedeniyle beyin kanaması geçiren ve uzun bir süredir tedavi gören Kenan Işık hakkında son günlerde yeni iddialar ortaya atıldı. Sanatçının iyileşme sürecinde olduğu ve gözleriyle de olsa iletişim kurabildiği haberleri sevenlerini mutlu etti. Ancak Işık'ın durumunda bir değişiklik olmadığı " İyileşiyor" haberlerine kaynak gösterilen eşi Beril Işık'ın sözlerinin 2014 yılına ait olduğu ortaya çıktı.  Aileye yakın isimlerden alının bilgiye göre ünlü sanatçının sağlık durumunda iyiye ya da kötüye gidiş yok.

Kim 1 milyon TL ister adlı yarışmanın sunucusu ve Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nın eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, 2014 yılında gittiği otelin saunasından çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarptı. Işık, hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

6 yıldır komada yaşam mücadelesini sürdüren Işık'ın tedavisi evinde devam ediyor. Prof. Memet Cengiz abisi Kenan Işık’la karıştırılınca medyada yanlış haberler yer almıştı. "Bitkisel hayattan çıktı, yürüyebiliyor" haberleri ise Kenan Işık'ın ailesi tarafından yalanlanmıştı.

Uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya’ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık’ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.

20/01/2020 11:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kenan ışık, haber, kıbrıs, kktc
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.