Kendini ve çocuklarını pazarlayan kadın tutuklandı

Jodie Victoria Little isimli İngiliz kadın internet üzerinden öz çocuklarını pedofili içerikli videolarda kullanma suçlaması ile dün mahkemeye çıkarıldı

ads ads ads ads
30/08/2018
Kamalı Haber

ads
Kendini ve çocuklarını pazarlayan kadın tutuklandı

İnternet üzerinden çocuklarının da  olduğu cinsel içerikli görüntüleri yayınlayarak  kendini pazarlayan İngiliz kadın zanlı Jodie Victoria Little dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru, zanlı Jodie Victoria Little’nin “Namusa aykırı davranış” ve “İkamet izinsiz” suçlarından tutuklandığını anlattı. Polis İngiliz Ulusal Suç Teşkilatı’nın verdiği bilgi sonucu zanlı Jodie Victoria Lİttle’ı Lapta Polis Karakolu’na celp ederek soruşturma başlattıklarını söyledi. Yapılan sorgulamada, zanlının Mart-Haziran ayları arasında internet üzerinden para karşılığı canlı cinsel içerikli görüşmeler yaptığını itiraf ettiğini kaydeden polis, zanlının bu eylemeleri yaparken 4 yaşındaki oğlu ve 16 aylık kız bebeğinin de olduğu görüntüler tespit edildiğini belirtti. Soruşturmayı yürüten polis memuru zanlının 2015 yılından bu yana ülkede kaçak yaşadığını ve üç yıldır Bahçeli köyünde bir sitede ikamet ettiğini kaydetti. Polis zanlının evinde yapılan aramada ele geçirilen görüntülerin inceleneceğini, alınması gereken birçok ifade olduğunu ifade ederek soruşturma maksatlı 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu, işlenen suçun ciddiyetine vurgu yaparak polisin gerekli araştırmaları yapabilmesi için zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

30/08/2018 10:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Jodie Victoria Little, kadın, çocuk, cinsel içerikkş video, ingiliz kadın, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.