Advertisement

Advertisement

Kerem Aktürkoğlu, Montella'nın görevi bırakıp bırakmadığını kamera karşısına geçip duyurdu

Türkiye A Milli Takım'ın 2026 Dünya Kupası'ndan Paraguay'a 1-0 yenilerek elenmesinin ardından Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, "Teknik ekip tarafından veda konuşması oldu mu?" sorusuna çok net cevap verdi.

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
20/06/2026

Kerem Aktürkoğlu, Montella'nın görevi bırakıp bırakmadığını kamera karşısına geçip duyurdu

Türkiye A Milli Takım'ın Paraguay'a 1-0 mağlup olarak 2026 Dünya Kupası'na veda ettiği maçın ardından Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, Vincenzo Montella ile ilgili gelen ayrılık sorusunu net yanıtladı. Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"(Teknik ekip tarafından veda konuşması oldu mu?) Öyle bir şey olmadı tabii ki. Çünkü 24 senenin ardından bizi Dünya Kupası'na getiren kişiler de bizleriz. Aynı zamanda hocamız da bunun mimarlarından biri. Beklentiler fazla olunca duygular da yoğun oluyor. Hem bizler açısından hem de ülkemiz açısından. Çok büyük bir beklenti olduğunun farkındaydık, bu beklentiyi de karşılayamadığımız için yapılan eleştiriler haklıdır diyeceğiz. Biz de böyle olsun istemezdik. Bizim gibi kaliteli futbolculardan oluşan takımın grup lideri olarak çıkması gerekirdi. Hayatta bazen istediğin şeyler olmuyor.

Ben kendi adıma, takım arkadaşlarım adına sonuçtan bağımsız yaptığımız mücadeleden dolayı arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Pes etmedik, sonuna kadar mücadele ettik. Bazen hayatta istediğin şeyler olmaz. Bu bizim 24 senenin Dünya Kupası olarak buradaki ekibin ilk turnuvasıydı.

Tabii ki onun da tecrübesizliği vardı. İnşallah bundan sonraki süreçte hem Dünya Kupası hem Avrupa Şampiyonası'nda daha güzel başarılar ülkemize armağan ederiz."

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK SPOR

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.