Kerem Bürsin: Kendimi fazla yıprattım

Oyuncu Kerem Bürsin, rol aldığı dizinin etkisinden uzun süre çıkamadığını, eve dönüp duşta ağladığını söyledi

ads ads ads ads
20/05/2020

ads
Kerem Bürsin: Kendimi fazla yıprattım

Türsak Vakfı’nın Senaryo Sohbetleri’ne katılan Kerem Bürsin, oyunculuk macerasıyla ilgili pek çok konuda ilginç açıklamalarda bulundu.

En çok rol aldığı 'Şeref Meselesi' dizisinin etkisinde kaldığını ve rolden çıkmakta zorlandığını anlatan oyuncu şunları söyledi:

"Mesela 'Şeref Meselesi’nde o karakterle hep eve gidiyordum. Arkadaşlarım benden bunalmıştı çünkü sinirli bir karakterdi. Öfkesi olan bir karakterdi, onu hatırlıyorum. Öfkeli öfkeli takılıyorum, öfkem vardı."

"Babamı kaybettiğim sahne vardı başlarda eve gittim, duştayım ağlıyorum falan... O heyecan tabii, önemli ki... Biraz kendimi fazla yıprattım ama güzeldi."

Bürsin, Türkiye’deki ilk yıllarında aksanı kötü olduğu için bir senaristin kendisinden bir şey olmayacağını söylediğini belirtip, şiveli bir karakteri oynamayacağını söyledi.

Bazı durumlarda duygunun aksanın önüne geçtiğini de savunan oyuncu, "Bazı şeylere kısıtlıyım. Bazı projeleri teklif gelse bile kendimi orada göremiyorum, inanmıyorum. Şiveli bir karakter oynamam."

"'Bunu cidden yapmak istiyorsak, bir sene çalışmam lazım' diyorum. Bana zamanında bir senarist, 'Bu çocuğun aksanı çok kötü. Bu piyasada bir şey olmaz' demişti."

"Oyunculukta en önemli şey duygu. Biz bir karakter canlandırıyoruz ve yaşatıyoruz, duygu en samimi şey. Duygu, aksanın da önüne geçer. Duyguyu verebiliyor ve o karaktere giriyorsan, seyirci de o aksanı kabul edecek" sözlerini kullandı.

20/05/2020 09:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kerem bürsin, türkiye magazin,
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.