Keyhole Music Fest, Cuma günü başlıyor…

Keyhole Music Fest, Cuma günü Long Beach Resort/İskele’de başlıyor…

ads ads ads ads
30/06/2020

ads
Keyhole Music Fest, Cuma günü başlıyor…

Haber Kıbrıs-Özel

Kıbrıs eğlence hayatına bomba gibi bir müzik festivali geliyor. Harun Köftecioğlu’nun organize ettiği Keyhole Music Fest bu Cuma Long Beach Resort/İskele’de başlayacak.

3-4-5 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan müzik festivale katılımın yoğun olması bekleniyor.

Festival boyunca 17 Dj sahne alacak. Dj’lerin yanı sıra festival alanında 3 gün boyunca çeşitli aktiviteler gerçekleştirilecek.

Köftecioğlu: Turizm sektörüne ivme kazandıracak

Festivalin Organizatörü Harun Köftecioğlu Haber Kıbrıs’a özel bir açıklama yaparak festival hakkında bilgi verdi.

KKTC’de ilk defa müzik festivali yapılacağına dikkat çeken Köftecioğlu, amaçlarının dünyada gerçekleştirilen festivallerinin bir benzerini KKTC’de yapmak olduğunu vurguladı.

Keyhole Music Fest’in bir başlangıç olduğunu anlatan Köftecioğlu, festivalin ilerleyen yıllarda turizme büyük bir katkı koyacağını ifade etti. 

Köftecioğlu, Long Beach Resort/İskele’de gerçekleştirilecek olan festivalde müzik severlere konaklama imkanı da sunacaklarını belirtti.

İlerleyen yıllarda festivalin desteklenmesi durumunda bölgede ciddi bir turizm faaliyeti haline geleceğini aktaran Köftecioğlu şöyle devam etti: Bu yıl ilk defa bu festivali gerçekleştireceğiz. İleriki yıllarda büyük bir kitle bu festival için ülkemize gelecek.

Festival turizme ciddi bir hareketlilik getirecek. Devlet bizim arkamızda dursun. Biz kendi başımıza bu festivali başlatıyoruz ancak daha sonrasında Turizm Bakanlığı ile işbirliği yapmak istiyoruz. Bu festival dünyanın birçok bölgesinde yapılıyor. Neden bizim ülkemizde de gerçekleştirilmesin.

3 gün dolu dolu eğlence

Keyhole Music Fest’in programı hakkında da bilgi veren Harun Köftecioğlu, festivalin 3 Temmuz Cuma günü saat 19.00’da başlayacağını ve sabah saat 03.00’a kadar devam edeceğini söyledi.

4 Temmuz Cumartesi günü sabah saatlerinde çeşitli etkinlikler yapılacağını aktaran Köftecioğlu, öğleden sonra saat 15.00’dan gece saat 00.00’a kadar Dj’lerin performanslarını sergileyeceğini kaydetti.

Festivalin 5 Temmuz Pazar günü öğlen saat 12.00’da başlayacağını kaydeden Harun Köftecioğlu, akşam saat 21.00’da son bulacağını söyledi.

Festival boyunca sadece yerli Dj’lerin sahne alacağının altını çizen Keyhole Music Fest Organizatörü Harun Köftecioğlu, vatandaşlara festivale katılım çağrısında bulundu. 

 

 

30/06/2020 14:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Keyhole Music Fest, Cuma günü başlıyor…, harun köftecioğlu, kıbrıs müzik festivali, haberkibris, kıbrıs,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.