Kıbrıs Rakı Festivali 'Altın Kadeh Meyhaneleri' ile geliyor

ads ads ads ads
08/09/2017

ads
Kıbrıs Rakı Festivali 'Altın Kadeh Meyhaneleri' ile geliyor

Kuzey Kıbrıs’a anason kokulu heyecan katan Kıbrıs Rakı Festivali, bu yıl festival tutkunlarını “Altın Kadeh Meyhaneleri” ile biraraya getiriyor. Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda düzenlenen Altın Kadeh Meyhaneleri, Bengü ve Gökhan Tepe’nin sahne alacağı muhteşem bir konser ile açılış yapacak. Kuzey Kıbrıs’ın en büyük açık hava meyhanesinin oluşturulacağı açılış konserinde unutulmaz altın anlar yaşanacak. 

Kıbrıs Rakı Festivali, bu yıl Altın Kadeh Meyhaneleri ile festival tutkunlarına bambaşka bir keyif sunmak için geri sayıma başladı. Meşe fıçılardan gelen kendine has altın rengi ile rakıseverlerin favorisi olan Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğundaki Altın Kadeh Meyhaneleri etkinlik serisi, 23 Eylül’de Lord’s Palace Hotel Bella Marin’de muhteşem bir açılış yapmaya hazırlanıyor.

Altın Kadeh Meyhaneleri’nin açılışını Bengü ve Gökhan Tepe yapacak

Altın Kadeh Meyhaneleri’nin açılış konserinde Türk pop müziğinin iki yıldızı Bengü ve Gökhan Tepe, 23 Eylül Cumartesi akşamı Girne’nin gözde otellerinden Lord’s Palace Hotel Bella Marin sahnesinde olacak. Kapı açılışının saat 19.00’da yapılacağı bu özel etkinlikte Kömür Steak & Ocakbaşı’nın hazırlayacağı eşsiz fix menü lezzetler, rakıseverlerin altın anlarına eşlik edecek. Kuzey Kıbrıs’ın en büyük açık hava meyhanesinin oluşturulacağı etkinliğin bilet satışları başladı. 0533 846 48 77 ve 0533 836 34 62 numaralı telefonlardan masa rezervasyonu yaptırılıp, Lord’s Palace Hotel’de bulunan Altın Kadeh Meyhaneleri standından bilet temin edilebilir.

Açılışa katılma şansı Altın Kadeh Adada sosyal medya hesaplarında

Altın Kadeh Adada (altinkadehadada) sosyal medya hesaplarında gerçekleşecek bir kampanya ile şanslı kişiler açılış konserinde iki kişilik masa kazanacak. Bu keyifli kampanyaya katılmak için sosyal medya kullanıcıları, rakı kadehinin içerisine buz düşerken ekran görüntüsü alıp #AltınKadeh hashtag’i ile paylaşacak. Sosyal medya kampanyası ve etkinliğin tüm detayları “altinkadehadada” sosyal medya hesapları veya www.altinkadeh.com web sitesi aracılığıyla takip edilebilir. Altın Kadeh Meyhaneleri etkinlik serisi, farklı meyhane etkinlikleri ile yıl boyunca devam edecek.

08/09/2017 11:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kıbrıs Rakı Festivali
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.