Kıbrıslı rap sanatçısı Hazaver’den yeni albüm ve yeni single

Toplumsal olaylara duyarlılığıyla bilinen Hazaver (Mustafa Denizkan) yeni albüm ve yeni single dijital platformlarda yayınlandı.

ads ads ads ads
26/06/2020

ads
Kıbrıslı rap sanatçısı Hazaver’den yeni albüm ve yeni single

Kıbrıslı rap sanatçısı Hazaver’in bugün (26 Haziran) hem yeni albümü hem de yeni teklisi çıktı. 4 şarkıdan oluşan yeni albümü LODOS ve BURN isimli yeni teklisi aynı anda tüm dijital platformlarda yayınlandı.

GEORGE FLOYD’U UNUTMADI

25 Mayıs’ta Amerika’nın Minneapolis şehrinde polis tarafından öldürülen George Floyd’u unutmayan Hazaver, yeni teklisi BURN’de Amerikan polisinin şiddetini ele alıyor. Pandemi döneminde Kıbrıs’ta çekilen klip Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle YouTube’da yayınlandı.

ALBÜM 5 GÜNDE TAMAMLANDI

Kısa bir süre önce köpeğini kaybeden ve albümü ölen köpeğinin anısına yaptığını belirten Hazaver, 4 şarkılık albümünü 5 günde tamamladı. Ain’t Even Gotta Try, Amman Amman, Yok Artık ve Gel de Kurtar isimli şarkılardan oluşan albümde İngiliz rap sanatçısı Parris Wright ile bir de düet bulunuyor.

HAZAVER KİMDİR?

14 Ocak 1987 yılında Kıbrıs’ta doğan Hazaver geçtiğimiz yıl Emine Bulut cinayetini ele aldığı Anne Lütfen Ölme isimli şarkısıyla müzik piyasasına giriş yapmıştır. Toplumsal olaylara duyarlılığıyla bilinen Hazaver (Mustafa Denizkan) Anglia Ruskin Cambridge Üniversitesi, Kriminoloji bölümü mezunudur. İstanbul’da Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi de alan sanatçı Kaçak, Baba Candır, Kardeş Payı, Kiraz Mevsimi ve Gönül İşleri gibi dizilerde oynamıştır.     

 

 

26/06/2020 10:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kıbrıslı rap sanatçı, hazaver, albüm, single, mustafa denizkan
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.