Kıbrıs’taki sinemaseverler ‘Her Şey Seninle Güzel’ filmini Hazar Ergüçlü ile beraber izledi

ads ads ads ads
18/11/2018

ads
Kıbrıs’taki sinemaseverler ‘Her Şey Seninle Güzel’ filmini Hazar Ergüçlü ile beraber izledi

LuckyRed/ Shebnem Askin yapımcılığında, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği, başrollerini Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum’un paylaştığı 2018 yılının en iyi romantik komedi filmleri arasında gösterilen ‘Her Şey Seninle Güzel’ filminin Kıbrıs özel galası geçtiğimiz akşam Ortaköy Lemar Cineplex’te düzenlendi.

Galaya katılanlar arasında KKTC Başbakanı Tufan Erhürman ile eşi, UBP Genel Başkanı Ersin Tatar ile eşi ve kızları ve Cumhuriyet Meclisi Eski Başkanı Sibel Siber ile eşi de vardı. Siyaset ve iş dünyasının yanısıra birçok sinemasever de galaya yoğun ilgi gösterdi.

Hazar Ergüçlü’nün katılımı ile gerçekleşen galada büyük küçük birçok izleyici merakla bekledikleri ‘Her Şey Seninle Güzel’ filmini izlemek için yerini alırken, galaya katılan konuklar ile birebir ilgilenen Hazar Ergüçlü, fotoğraf çektirmek isteyen sevenleri ile bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Başarılı oyuncu film gösteriminden önce basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Filmde unutulamayan bir aşk hikayesinin anlatıldığını söyleyen Ergüçlü, canlandırdığı Melisa karakterinin sımsıcak, kıpır kıpır hallerinden bahsederken sinemaseverleri ilham verici, enerjisi yüksek olan romantik bir film beklediğini sözlerine ekledi ve herkese iyi seyirler diledi.

Yeni sezonun en favori filmlerinden olan ‘Her Şey Seninle Güzel’ filminde görüntü yönetmenliğini Feza Çaldıran üstlenirken filmin senaryosu ise İlksen Başarır ve Gökhan Horzum tarafından kaleme alındı.

18/11/2018 17:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Her Şey Seninle Güzel
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.