Müge Boz: Kiloya değil, Vina'ya bakın

Basketbolcu eşi Caner Erdeniz ve kızı Vina ile tatile çıkan oyuncu Müge Boz, anne-kız pozlarını, "Kiloya değil, Vina'ya bakın" notuyla paylaştı

ads ads ads ads
07/07/2020

ads
Müge Boz: Kiloya değil, Vina'ya bakın

Oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz yıl haziran ayında basketbolcu Caner Erdeniz ile Barselona'da nikah masasına oturmuştu. Çiftin kızları Vina, kasım ayında dünyaya geldi. Koronavirüs salgını nedeniyle aylardır evinde izole olan Boz, normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu açtı.

"KİLOYA DEĞİL, VİNA'YA BAKIN" 

Instagram hesabına kızı Vina ile deniz kenarında verdikleri anne-kız pozunu yayınlayan Müge Boz, "Hala veremediğim 5-6 kiloya değil, arkadaki bulutlara, suyun mavi rengine ve Vina'ya odaklanın lütfen. Beni anlayan tüm annelere kucak dolusu sevgiler..." notunu düştü. Boz, paylaşımı ile kısa sürede takipçilerinden binlerce beğeni aldı. 

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Boz, geçtiğimiz haftalarda da kızı ile pilates yaptığı anları sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Boz, paylaşımına "Böyle böyle büyüyecek Vina, böyle böyle zayıflayacak Müge... " notunu düşmüştü. Ancak oyuncunun takipçileri, fotoğrafın altına kızını tehlikeye attığını dile getirerek, "Çok sevimli görünse de bir o kadar tehlikeli" şeklinde yorumlar yapmıştı.

07/07/2020 11:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Müge Boz, Caner Erdeniz
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.