'Kim Milyoner Olmak İster'de cevap sorunun içindeydi! Yarışmacı gündem oldu

ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışması dün akşam ekranlara geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu programın son bölümünde sorulan bir soru ve yarışmacının verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Cevabının içinde olduğu soru için joker hakkını kullanan ve elenen yarışmacı geceye damga vurdu.

ads ads ads ads
23/08/2021

ads
'Kim Milyoner Olmak İster'de cevap sorunun içindeydi! Yarışmacı gündem oldu

ATV'de uzun yıllardır yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' her hafta olduğu gibi bu hafta Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Merve isimli yarışmacı henüz baraj sorularında iken gelen TDK ve yazım yanlışı sorusu sosyal medyanın da çok konuşulanları arasına girdi.

CEVAP SORUNUN İÇİNDE GİZLİYDİ 

Yarışmacıya "TDK'ye göre hangisi doğru yazılmıştır?" sorusu yöneltildi. Cevap şıkları arasında düşünceye dalan yarışmacı soruda gizli olan cevabı fark edemedi.

Yarışmacı joker kullanma kararı aldı ve yarı yarıya jokeriyle doğru olmayan iki şıkkın elenmesini sağladı. Bunun ardından geriye B ve D şıkları olan "TDK'ye" ve "TDK'nın" şıkları kaldı.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI 

İki şıkkı da telaffuz ederek doğruyu bulmaya çalışan Merve Ada isimli yarışmacı D şıkkını kendisine daha yakın buldu ve yanlış cevap verdiğini işaret eden sesi duyunca büyük üzüntü yaşadı.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ 

Soruda yazan doğru cevabı şıklar arasında tercih etmeyerek yarışmaya veda eden yarışmacı sosyal medyanın diline düştü. İşte o yorumlardan bazıları...

"Kim milyoner olmak ister yarışmasındaAz önce buna şahit oldumm, gözlerim kanıyor."

"Doğrusunu bildiğim yanlışları yaparken ben."

"Cevap sorunun içinde. Ona rağmen çözememiş.."

"Twitter'da tdk'cilik yaptiktan sonra ben;"

23/08/2021 10:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kim Milyoner Olmak İster, yarışma, tdk sorusu
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.