Kışa özel çok şık kravat modelleri

ads ads ads ads
23/01/2018

ads
Kışa özel çok şık kravat modelleri

Şıklığına dikkat eden erkekler, giyim kuşam ve gardıroplarını yalnızca stillerine göre değil, mevsimlere göre de belirler. Sanılanın aksine, mevsimlerin ve renklerin insan psikolojisi üzerinde büyük bir etkisi vardır. Bu etki, insanlar üzerinde uyandırdığımız ilk izlenimlerin ne olduğunu doğrudan belirler. Basit bir örnek vermek gerekirse, kırmızı rengi dünyanın her yerinde ikaz-uyarı rengidir ve bu nedenle son derece dikkat çekicidir. Sportif, dinamik ve atak bir izlenim uyandırdığını söylemek mümkündür. Ancak bu mesajlar, sıcak havalar ve mevsimler için daha uygundur. Diğer bir deyişle, kış mevsiminde kırmızı gibi parlak ve canlı renkler değil, mevsimin ruhuna uygun renk tonları tercih etmek gerekir.

Kışlık kravat modelleri

Kravat modelleri de, elbette tüm bu renk ve mevsim seçimlerinden etkilenen aksesuarlardır. Hatta insanların dikkatini çeken ilk aksesuar olmaları nedeniyle, renk seçiminin kravat modelleri için özel bir öneme sahip olduğunu söylemek mümkündür. Yukarıda verdiğimiz örneğe geri dönecek olursak, soğuk ve karlı havalarda kırmızı kravat modelleri kullanan erkekler uyumsuz bir görünüm sergileyecektir.

Kravat renkleri, izah ettiğimiz nedenlerden dolayı mevsimlere uygun ve uyumlu seçilmelidir. Bu bağlamda, kış mevsimi için en uygun olan renkler mavi, kahverengi, bordo, lacivert ve siyah gibi düz ve soğuk renk tonlarıdır. Kışlık kravat modelleri, mümkün olduğu kadar bu renklere sahip olacak şekilde seçilmelidir.

Kış sezonu kravat modelleri

Elbette, kravat renkleri dikkat edilmesi gereken hususlardan yalnızca bir tanesidir. Kravat stilleri ve desenleri de en az renk tonları kadar önemlidir. Bu bağlamda, kış sezonu kravat modelleri için en uygun stil ve desenler yine sade, mat ve abartılı olmayanlardır. Stil bakımından klasik ve modern kravat modelleri tercih edilmelidir. Zira kış mevsimi, ince kravat modellerinin dinamizmi için uygun bir mevsim değildir. Kravat desenleri bakımından ise, düz geometrik motifler (kare, çizgi, puantiye) tercih edilmelidir. Türkiye’nin kravat sitesi Sade Kravat, kış sezonu kravat modelleri koleksiyonunu hazırlarken tüm bu hususları ve daha fazlasını göz önüne almıştır. Kışa özel çok şık kravat modelleri, uygun fiyatlarla Sade Kravat web sitesinde sizleri beklemektedir.

23/01/2018 11:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kravat modelleri
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.