Kısmet Tallgrass Film Festivali’nde Yarışacak

ads ads ads ads
02/10/2018

ads
Kısmet Tallgrass Film Festivali’nde Yarışacak

Yönetmenliğini Doğuş Özokutan ve Vasvi Çiftcioğlu’nun birlikte üstlendiği “Kısmet” adlı kısa film, Amerika Birleşik Devletleri’nin en önemli bağımsız film festivallerinden biri olarak gösterilen “Tallgrass Film Festivali”nde yarışacak. Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) sponsorluğunda çekilen “Kısmet” bu yıl dünya genelinden 1500’ün üzerinde başvuru alan Tallgrass Film Festivali’nin yarışma seçkisine girmeyi başardı.

BAŞVURMAYA DEĞER EN ÖNEMLİ 50 FESTİVALDEN BİRİ

Tallgrass Film Festivali, son beş yıldır Amerikan sinema dergisi “Movie Maker”’in hazırladığı “Başvurmaya Değer En Önemli 50 Festival” listesinde yer alıyor.  

Bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Tallgrass Film Festivali 17-21 Ekim tarihleri arasında Kansas eyaletinin Wichita şehrinde gerçekleştirilecek. Kısmet’in Kuzey Amerika prömiyeri de sayılacak olan Tallgrass Film Festivali’ndeki gösterimi ise, 18 Ekim akşamı “Güneş Parlıyor: Komik Hikayeler” adlı seçki çerçevesinde yapılacak.

 Başrollerni Deniz Çakır, Osman Ateş ve Mehmet Kumser’in paylaştığı Kısmet, ölünce yakılmayı vasiyet eden bir babanın, karısı ve oğlunu imkânsız bir görevle baş başa bırakmasını konu alıyor.

    

02/10/2018 14:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Doğuş Özokutan, Vasvi Çiftcioğlu, Kısmet
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.