Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in saplantılı hayranı için 2 yıl hapis istemi

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’i ölümle tehdit eden Sinan A. hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

ads ads ads ads
26/11/2020

ads
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in saplantılı hayranı için 2 yıl hapis istemi

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer’i ölümle tehdit ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu Sinan A. hakkında, hakaret ve tehdit suçlarından 9 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Sinan A, Dizer’in Harbiye’de işlettiği kafeyi basarak Tatlıtuğ çiftini ölümle tehdit etmişti. Savcılığa suç duyurusunda bulunan çift, dilekçesinde Altıntaş’ın Instagram hesabından 1 Mayıs’ta hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gönderdiğini belirtti.

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT

Altıntaş’ın bunu saplantı haline getirdiğini dilekçesinde belirten Tatlıtuğ çiftinin avukatı şu açıklamayı yaptı: “Sinan A., Hazar Ergüçlü ile ilişkilerinin Başak Dizer tarafından bozulduğunu ve onu getirmelerini istemiştir. Ancak Ergüçlü’yü kendisine götürmeleri halinde ölümden kurtulabileceklerini söylemiştir. Sinan A. ayrıca sosyal medyadan Tatlıtuğ’a, ‘Cezaevine gireceksin, orada sana neler yapıyorlar’, Dizer’e ise ‘Kocanı öldürüp seni köpeğim yapacağım’ şeklinde mesajlar atmıştır.”

1 AY YAKLAŞMAMA KARARI

Mahkeme, Altıntaş’ın 1 ay süreyle Tatlıtuğ çiftine yaklaşmamasına karar verdi. İddianame kabul edilirse Altıntaş, tehdit ve hakaret suçlarından yargılanacak.

26/11/2020 16:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.