Kız öğrencisiyle önce müzikale gitti sonra sevişti

ads ads ads ads
09/08/2017

ads
Kız öğrencisiyle önce müzikale gitti sonra sevişti

İngiltere, 37 yaşındaki evli öğretmen Sarah Barton'ı ve öğrencisiyle yaşadığı ilişkiyi konuşuyor. Barton'ın ismi açıklanmayan genç öğrencisiyle arabada ve okulda seviştikten sonra müzikale götürdüğü öğrenildi. Genç öğretmenin gösteri çıkışı bir otelde genç kadınla ilişkiye girdiği de ortaya çıktı.

Tiyatro öğretmeni olarak çalıştığı okulda tanıştığı genç öğrencisine sahne sanatları dersi veren Barton, İngiltere’nin başkenti Londra’daki bir müzikale gitmek için öğrencisini ikna etti. Seyahate çıkmadan önce de kamuya açık yerlerde buluşan ve Barton’ın otomobilinde de çiftin seviştiği öğrenildi.

West End’deki Matilda’ya giden ikili gösteri çıkışında önceden yer ayırttıkları bir otele giderek ilişkiye girdiler. Barton’ın yakınlarına, “Öğrencimle hep sevişiyorum. Arabada da seviştik okulda da” dediği öğrenilirken şikayetler üzerine bir soruşturma açıldı.

Soruşturma kapsamında disiplin komitesinin karşısına çıkarılan Barton’un genç kızla ilişki yaşamak için fırsat kolladığı vurgulandı. Disiplin Komitesi, Barton’a 5 yıl ceza vererek hiçbir şekilde kimseye eğitim verememesine karar verdi.

09/08/2017 15:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ingiltere, öğretmen, haber
MANŞETLER

HK İNGİLTERE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.