KKT Kızılayı’nda Başkanlığa Sezai Sezen seçildi

ads ads ads ads
05/07/2020

ads
KKT Kızılayı’nda Başkanlığa Sezai Sezen seçildi

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Genel Başkanlığına, 4 Temmuz Cumartesi günü yapılan Olağan Genel Kurul ile Sezai Sezen seçildi. Oyçokluğu ile bu göreve getirilen Sezen teşekkür mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Sezen’in açıklaması şöyle: “Öncelikle, yönetim kurulu ve denetim kurulumuz adına başta bizi bu göreve layık gören delegelerimize, bizlere kurumsal desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türk Kızılayı’na, kendimizi sorumlu hissettiğimiz Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri federasyonu(IFRC)’na ve hareketin gönüllülerine teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki 2 yıllık görev süremizce, daha etkin ve tüm gönüllülerine kucak açan bir KKT Kızılayı için çalışacağız. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde, geçmişte olduğu gibi KKT Kızılayı’na çok büyük görevler düşmektedir. Halkımızın Kızılay’a ihtiyacı olan bu dönemde, her zaman bizim yanımızda olan bağışçılarımızın desteği ve tüm gönüllülerimizin çalışmalarıyla KKT Kızılayı kendisine ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde aktif çalışmalarını artıracaktır. Her bir gönüllümüzün değerini bilerek, bugüne kadar kurumumuza emeği geçmiş tüm yöneticilerimizin tecrübelerinden faydalanarak ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla gereken tüm noktalarda faaliyetlerimizi yoğunlaştıracağız. KKT Kızılayı’nı layık olduğu yere taşımak için hep birlikte hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlıyoruz.”

KKT Kızılayı Başkan ve Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Genel Başkan: Sezai Sezen

Yönetim Kurulu:  Ramazan Özçelik, İsmail Demirci, Mehmet Sporcuoğlu, Ayhan Sığırcı, Oktay Erdem, Murat Uzun, Esengül Yılmaz, Seda Toker Edebali

Denetleme Kurulu: Kamil Ecevit Baytan, Özlem Kansu, Hürü Demir,

Disiplin Kurulu: Sıtkı Öztekin, Yakup Tek, Mehmet Gökçebağ

 

 

 

05/07/2020 19:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: KKT Kızılayı’nda Başkanlığa Sezai Sezen seçildi, haberkibris,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.