Kocanızın sizden ayrılmayı planladığının 6 işareti

ads ads ads ads
25/05/2022

ads
Kocanızın sizden ayrılmayı planladığının 6 işareti

İhtiyacınız olan son şey, kocanız aniden farkında olmadığınız veya inkar ettiğiniz bir boşanmaya karar verirse, kendinizi kör ve tamamen kontrolden çıkmış hissetmektir. “Kocam benden ayrılmak mı istiyor?” Bu, özellikle aşağıda listelenen bu açıklayıcı işaretlerden herhangi birini fark ediyorsanız, aklınızda bir veya iki kez beliren bir soru olabilir. Durum buysa, bir şeylerin ters gidebileceğini ve bunun sizin evliliğiniz olabileceğini kabul etmenin zamanı geldi.

Sizi şoka sokacak bir boşanma kararı içerisinde olmak istemezsiniz. İnsanın yaşamını tamamen değiştirecek bu karara hazırlanmak da oldukça önemlidir. Şok duyurusuna kadar her şeyin mükemmel olduğunu düşünen veya sezgilerinin aksini söylemesine rağmen her şey yolundaymış gibi davranan eşlerden olmayın.

Aslında evliliğinizin bittiğine dair işaretler bulmak kolaydır. Bunları görmezden gelmek size fayda sağlamaz. Erken alarm zillerine dikkat edin ve gizlice boşanmayı planlıyorsa, kendinizi ve duygularınızı koruyun.

GELECEĞİ PLANLAMAYI BIRAKIR

Kocanız, artık aile tatillerine, kutlamalara, nişanlara ve hatta ev tadilatlarına bağlı kalmak istemediğini fark ederseniz, boşanmayı planlıyor olabilir. Bunun yanı sıra, evin değerini araştırmak ve yeni yerler araştırmak dışında herhangi bir gelecek planlamasıyla ilgilenmiyor olabilir. Soru şu ki, neden bunu yapıyor da bunu yapmıyor? Çok basit, boşanmayı planlıyor.

Diğer kırmızı bayraklardan bazılarını zaten gördüyseniz, bir şeylerin ters gittiğini anlayacaksınız.

SİZDEN GERİ ÇEKİLİR

Tamam, evlilikte beraberlik eksikliğinin tipik belirtilerini biliyorsunuz; yatak odası tuhaflıkları yok, daha az öpücük, sarılmalar ve seni seviyorum ve daha az sohbet ancak, sizden ve evden ayrı daha fazla zaman geçirmeye başlarsa ve size güvenmeyi bırakırsa, kocanızın boşanmayı planlayıp planlamadığını sorgulayabilirsiniz.

Hatta ailesi ve arkadaşlarıyla sizsiz daha fazla zaman geçirebilir ki bu size alışılmadık gelebilir.

İZLERİ TEMİZLEMEYE BAŞLAR

Kocanız aniden internette ve telefonunda tarama geçmişini temizlemeye başlar. Bu kocanızın boşanmayı planlamasının ilk aşaması mı? - Olabilir.

Sonuçta, sadece bir şifreyi değiştirir ve size söylemeyi unutursa, muhtemelen gitmesine izin verebilirsiniz. Ancak tüm tarama geçmişini siliyorsa, tüm parolalarını değiştiriyorsa, telefonunu, dizüstü bilgisayarını ve parolalarını kilitliyorsa ve dışarıdan gelen aramaları yanıtlıyorsa veya aramaları yanıtlamıyorsa ve bu olağandışı görünüyorsa, sizin bilmenizi istemediği bir şey var demektir.

TARTIŞMAYI BIRAKIR

Belki savaşma şekliniz değişti, oysa bir zamanlar birbirinize bağırırdınız ya da bir çözüm bulunana kadar sorunları sakince tartışırdınız, ama şimdi tam tersi.

Çığlıkların yerini pasiflik, hatta kayıtsızlık aldı ve sakin tartışmalar hiç konuşmamaya dönüştü.

Muhtemelen kontrol edildi veya kontrol sürecinde, yani boşanmayı planlıyor.

SİZE YATIRIM YAPMAYI BIRAKIR

Size ve işlerinize olan ilgisi durur, ailenizi ziyaret etmeyi veya arkadaşlarınızla görüşmeyi bırakır bunun yerine bahaneler üretir. Küçük bir şey gibi görünebilir, ancak bu küçük şey ciltler dolusu şey söyleyebilir. Boşanmayı planladığının bir göstergesidir.

KENDİNE YATIRIM YAPMAYA BAŞLAR

İmajı hakkında daha fazla endişe duymaya mı başladı yoksa karakterine uymayan yeni giysiler mi aldı?

Belki de evli olduğunuz süre boyunca gördüklerinizden farklı bir şekilde çalışmaya başlamıştır.

Bunlar, boşanmayı planladığının ve yeni hayatını tek bir kişi olarak planladığının işaretleri olabilir.

25/05/2022 21:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kocanızın sizden ayrılmayı planladığının 6 işareti
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.