“Kolpaçino Sabri” Aydemir Akbaş, Hollywood yolcusu

ads ads ads ads
20/06/2022

ads
“Kolpaçino Sabri” Aydemir Akbaş, Hollywood yolcusu

Şafak Sezer'in Kolpaçino film serisinde Sabri karakterine hayat veren Aydemir Akbaş, büyük bir projeye imza attı. Akbaş, "Hollywood'da fark yaratacağım" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şafak Sezer'in Kolpaçino film serisinde Sabri karakterine hayat veren Aydemir Akbaş, önümüzdeki günlerde kendi yazıp yönettiği Sünnet Çocuğu adlı filmin vizyona girmesini beklerken büyük bir projeye imza attı. Türk Sineması'nda 40'ı komedi olmak üzere 127 filmde rol alan, 8 filmin yönetmenliğini yapıp, 30 tiyatro oyununda rol alan usta sanatçı beklediği ve 'hayatımın rolü' dediği teklifi önceki gün aldı.

"BENDEN DAHA İYİ KİMSE OYNAYAMAZDI"

Temmuz ayında çekimlerine başlayacağı 3 seri film için yetkililerle el sıkışan Akbaş, 'Fransızca konuşan Alzheimer hastası, tekerlekli sandalyeye mahkum bir İstanbul beyefendisini' canlandıracağım. Hayatımın rolü olacak" dedi. Galatasaray Lisesi mezunu olan Aydemir Akbaş iyi derecede Fransızca ve İtalyanca bildiğini hatırlatarak "Bu rolü benden daha iyi kimse oynayamazdı, Hollywood'da fark yaratacağım" diye ekledi. Öte yandan usta oyuncunun 'manevi oğlum' dediği oyuncu Özgür Aksoy'un da yine kendisine eşlik edeceğini dile getirdi.

20/06/2022 21:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: “Kolpaçino Sabri” Aydemir Akbaş, Hollywood yolcusu
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.