Koronavirüs salgını nedeniyle düğünlerini kartondan davetliler önünde yapacaklar

Amerikalı çift, koronavirüs salgını nedeniyle insanların bir araya gelemediği bugünlerde nikahları için kartondan davetli çözümü buldu.

ads ads ads ads
06/04/2020
HK

ads
Koronavirüs salgını nedeniyle düğünlerini kartondan davetliler önünde yapacaklar

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, evlenmek isteyenlerin de planlarını değiştirmesine yol açtı. Kimi düğününü iptal ederken, kimi hiç davetli olmadan düğün yapmaya razı oldu. Amerikalı çift ise salgında kendilerine üçüncü bir seçenek yarattı.

Amy Simonson ve Dan Stuglik çifti, Amerika’nın Michigan eyaletinde kıyacaklarını nikahlarını kartondan davetliler arasında gerçekleştirmeyi planladı.

Bir paket firmasının bağışladığı 100’den fazla uzun, kısa boylu, çocuk, erkek ve kadın şeklinde farklı farklı kartondan davetliler nikah salonundaki koltuklara oturtuldu.

The Herald Palladium gazetesine konuşan müşteri hizmetleri yetkilisi, “Damat Stuglik genel insan şeklinde kartonlar arıyordu ama ben onun için daha gerçekçi görünen seyirciler oluşturdum” dedi.

Polis damat Stuglik, kendisi ve nişanlısı için unutulmaz bir düğün olacağı için organizasyonu yapan yetkililere teşekkür ederek, “Yaratıcı bir şeyler yapmak istedim ve nişanlımın bomboş kilise koridorunda yürümesine razı olamadım. Düğün tabii ki onun hayallerinden uzak olacak ama en azından bir kısmını geri getirmemize yardım ettiler” diye konuştu.

06/04/2020 10:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Amy Simonson, Dan Stuglik çifti, AmerikaMichigan, Koronavirüs, koronavirüs salgını, düğün, davetiye
MANŞETLER

HK KORONAVİRÜS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.