Koronayı yendiler: Biri 73, diğeri 54 yaşında

ads ads ads ads
05/04/2020

ads
Koronayı yendiler: Biri 73, diğeri 54 yaşında

Korona virüsü salgınında iyi haberler de geliyor. Samsun'un Bafra ilçesinde, KOVID-19 hastalığına yakalanan ve tedavi gören 73 yaşındaki kadın ve 54 yaşındaki erkek hasta, iyileşerek sağlık çalışanlarının alkışlarıyla hastaneden taburcu edildi.

Bafra Devlet Hastanesi’nde, ‘KOVID-19’ test sonuçları pozitif çıkan 73 yaşındaki kadın ve 54 yaşındaki erkek hastanın bir süredir devam eden tedavileri tamamlandı. Sağlığına kavuşan 2 kişi, hastaneden doktor ve hemşirelerin alkışları eşliğinde taburcu edildi.

Sağlık görevlilerinin servis koridoru kapısında uğurladığı 2 kişi, tedavi ve özverili çalışma için teşekkür etti.Bafra Devlet Hastanesi’nde görevli doktor, “Teyzemiz ve ağabeyimize, ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyoruz. 14 gün boyunca hastanemizdeki tüm doktorlarımız, hemşirelerimiz ve yardımcı personelimiz ile birlikte hastalarımıza en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Teyzemiz ve ağabeyimiz, 14 gün boyunca hastanemizde kalarak korona virüsünü yendi. Yine hastalarımız evinde de gerekli tedbirleri alarak, koronavirüse yakalanmamak için mücadelesini sürdürecektir” dedi.

‘ALLAH RAZI OLSUN’

Yaşlı kadın ise iyileştiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Allah tüm doktorlarımızdan ve hemşirelerimizden razı olsun” diye konuştu. 54 yaşındaki erkek hasta da “Allah tüm doktorlarımızdan, hemşirelerimizden ve sağlık çalışanlarımızdan razı olsun” dedi.

DHA

05/04/2020 16:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Korona, virüs, taburcu, türkiye
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

YKS'ye başvuru sayısı yarım milyon düştü! Eğitim uzmanı değerlendirdi

HK TÜRKİYE

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına başvuranların sayısı, geçen yıla göre yarım milyon azaldı. Özellikle üniversite öğrencisi, üniversite mezunu gibi bazı mezun kategorilerinde başvurular yarı yarıya düştü. Sınava giren 12. sınıf öğrenci sayısında ise 224 binlik bir artış var. Peki bu durum, sınavı nasıl etkileyecek? Eğitim Uzmanı Salim Ünsal değerlendirdi.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.