Köy Savaş Alanına Döndü

ads ads ads ads
03/09/2014

ads
Köy Savaş Alanına Döndü

Cihangir’de geçtiğimiz günkü şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle 50 civarında evin çatısı zarar gördü, bazı su depoları yerlerinden söküldü

Cihangir’de geçtiğimiz gün etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmur, köydeki birçok evin zarar görmesine neden oldu. Rüzgardan bazı evlerin çatılarında hasarlar oluşurken, bazılarının da su depoları yerlerinden söküldü.

Köy muhtarı Mehmet Reis, şiddetli rüzgardan 50 civarında evin hasar gördüğünü ve bazı ağaçların da dallarının kırıldığını söylerken, vatandaşlar, her şeyin kısa bir sürede gerçekleştiğini ve pencereleri kapatmaya dahi fırsat bulamadıklarını belirtti.

Muhtar Reis, şiddetli rüzgar nedeniyle köydeki birçok evin çatısının uçtuğunu ve deposunun devrildiğini belirterek, büyük bir facia atlattıklarını kaydetti.

Yağan yağmurla köy içerisinde biriken suyun, kışa hazırlıksız olduklarını gösterdiğini anlatan Reis, yetkililerin kış gelmeden gerekli bölgelerdeki derelerin temizlenmesi gerektiğini vurguladı.

“Kış gelmeden felaketi geldi” diyen bir vatandaş, her şeyin beş dakika içerisinde olduğunu ve dışarıya çıkıp baktığı zaman her yerin yerle bir olduğunu aktardı. 

Kaynak: Kıbrıs Gazetesi - İsmail Volkan

03/09/2014 11:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: cihangir, fırtına, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.